tirsdag 14. desember 2010

100 Majakjoler!!

Etter jeg begynte å sy Majakjoler, 27. sepmteber 2009, har det nå blitt 100 stykker! Og denne søte lilla kjolen, er Majakjole nummer 100:Resten av Majakjolene som ikke er solgt, ligger for salg her: http://epla.no/shops/ida/majakjoler/

Det er ganske utrolig at jeg har laget så mange kjoler, og solgt flesteparten av dem. Jeg er veldig fornøyd med denne kjolemodellen, som jeg har kommet frem til selv og som ser bra ut på flere størrelser og passer veslejenta lenge. Den fungerer også fint hele året, med ulikt tøy under - uten noe under på det varmeste, bare en liten t-skjorte, eller ullstrømpebukse og ulltrøye trøye nå i kulda, og også med eller uten en liten jakke over.Nå er spørsmålet hva jeg skal finnet på for å feire alle kjolene. Er det stemning for en giveaway, der vinneren får en Majakjole? :)

17 kommentarer:

 1. JAAA! Brøler jo jeg! Har ei lita her som tulser rundt i sin lilla Majakjole. Men tar mer enn gjerne imot en til - de er superflotte!

  SvarSlett
 2. Nydelige kjoler - så flink du er! :)
  Spesielt nr. 58 var kjempestilig :)

  SvarSlett
 3. Så flink du er, det var mange flotte kjolar.Tenk at eit mønster kan sjå så forskjellig ut alt etter kva stoff du har brukt.Det er nok mange krye småjenter som går rundt i kreasjonane dine.Helsing Eli uten blogg.

  SvarSlett
 4. Ja, det synes jeg også! Så gøy at du har tatt bilde av alle sammen! Kjempefine!

  SvarSlett
 5. JAAA! Jeg er med på det i hvertfall :D Har ei i klassen med ei lita tulle som helt sikkert kler en Majakole :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dei 100, det er ein prestasjon å vere stolt av! Så veldig mange fine. Eg og treåringen min syns også det er ein god idé med ein giveaway!

  SvarSlett
 7. Gratulrer med Majakjol nr. 100 - det er en stor prestasjon! Du må jo ha sydd en omtrent hver tredje dag...

  Fin jubileumsfarge på nr. 100 og fin idé med giveaway!

  PS: det er selvfølgelig helt i orden at du låner julegavelappeidéen min så lenge du ikke selger dem på Epla ; )

  SvarSlett
 8. Du er SÅ flink! Eg får lyst til å kjøpe meg symaskin sjølv og prøve å bli like kreativ og flink - eg blir berre kjempeinspirert av deg :D og så elskar eg Majakjolane dine!!! Eg har jo ikkje småbarn sjøl, men Majakjolen får meg til å bli ekstremt verpesjuk!! får sååå lyst på ei lita jente slik at eg kan kle ho opp i ein sånn :) Og eg trur eg har nevnt det før, men eg DIGGAR nr. 29! Eg kjem nok til å bestille kjole frå deg i aller næraste framtid, for eg har jo akkurat blitt tante til ei lita jente..så ein Majakjole kan jo bli 1-årspresang eller julepresang til neste år ;) Er det moglegheit for at du kanskje kunne laga ein kjole på bestilling i samme mønster som nr. 29? ;)

  Og giveaway er alltid bra! :D

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med 100 flotte Majakjoler, Ida!

  SvarSlett
 10. JA,til giveaway. Sånt liker vi :)

  SvarSlett
 11. Takk takk, alle sammen! :)

  Kristina: Vet ikke om jeg har stoff til å lage en helt lik, men jeg kan i alle fall lage noe lignende til deg! :)

  SvarSlett
 12. Liknande kjole går bra! eg syns berre stilen var så bra på akkurat den! ..ikkje sånn sukkersøtt, men nøytrale jordfargar og så litt oppsprita med grønne prikkar i bunn :) eg kan no gje deg ein lyd når eg vil bestille, og så kan me vel finne ut av det :) så gøy!! :D

  SvarSlett
 13. To lodd til meg. Jeg følger bloggen din fast, og liker den veldig godt. Når det gjelder Majakjolene, er jeg veldig svak for nr. 47 og 94, men alle er kjempefine :-)

  Vennlig hilsen
  Veslemøy Solberg
  www.kjentfolk.no/musikere/solberg

  SvarSlett
 14. ooo, grattiss! :-D Har kommet til 90 kjoler selv, må kanskje begynne å vurdere en liten feiring jeg og :-) Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :-)

  SvarSlett
 15. Jeg liker spesielt nr 100, de lilla 18-20, den røde med prikker på og 68/72 med roser, og, og.. *tenke* Jeg tror faktisk jeg liker nr 100 aller best!

  Jeg har en liten solstråle på ca 2 år som jeg er sikker på ville se enda litt skjønnere ut i en slik ;-D

  SvarSlett
 16. 47 er min favoritt - drømmer om å en dag å ha en lita jente som går rundt i en sånn kjole...men det blir med drømmen akkurat nå da :)

  Takk for hyggelig mummipeppekakehus-kommentar :)

  Ha en god dag!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)