søndag 11. oktober 2009

Huhei for en søndag

Loppemarked, besøk, Majagull, koselig middag og masse prat. Og da jeg endelig skulle lukeparkere i gata mi og gå hjem til leiligheten kveld, skalv jeg i beina av utmattelse. Huttetu så sliten! Men noen ganger, er det absolutt verdt å slite seg litt ut.

Det var ikke all verdens på loppemarkedet, men jeg fant en liten skatt allikevel. Som jeg egentlig blir mer og mer fornøyd med desto mer jeg tenker på den. Jeg fant nemli lillebroren til denne. Den ser lik ut i høyde, bredde og dybde, og den har like ben, men i stedet for en skjenk, er det et telefonbord! Den skal males og trekkes om før den får stå ved siden av skjenken. Jeg tror det blir knallbra, selv om dette med malingen smerter meg litt. Jeg har et problem med å male fint treverk (i dette tilfellet teak). Det hadde vært mye lettere for meg om skjenken allerede hadde fått et malingstrøk, så slapp jeg å gå over den terskelen. Menmen, jeg har bestemt meg for å male den med samme malingen som den andre, så sånn blir det. Trekket har jeg ikke bestemt meg for.. - Skal jeg gå for noe litt frekt, skrikende og retro, eller bare et enkelt hvitt trekk? Vi får se. Bilder kommer, oppussingsdetaljer kommer, men det kommer åpenbart ikke i kveld.

Noen andre som har gjort noen loppemarkedfunn denne helgen? Jeg vil gjeeerne høre om det!

4 kommentarer:

 1. Jeg kjenner igjen kvalene ved å male gamle møbler som ikke har vært malt før. Men noen ganger så er lik farge det som skal til for binde forskjellige møbler fint sammen når en ikke bor i et stort hus.

  Jeg var innom et loppemarked i dag men det ble ingen fangst. Jeg jakter på trestol nr.2 til kjøkkenbordet mitt. Foreløpig har jeg ikke sett stolen som står der alene og roper på meg.

  SvarSlett
 2. Var på et skuffende dårlig loppemarked på lørdag hvor det var null oversikt, ikke noe prising av loppene og de som jobbet der visste heller ikke spesielt mye om hvor mye loppene kostet, så gikk derfra tomhendt. Var også på frimarkedet i Gamlebyen i Fredrikstad hvor jeg kom over Norgesglass, men da fortalte svigermor at DET hadde hun jo stablet i en eske i garasjen hjemme, så jeg gikk tomhendt derfra også, men svigermor fant fram Norgesglassene! Hurra!
  Er egentlig på utkikk etter en type kiste eller en type skjenk til gangen i huset.

  SvarSlett
 3. Jeg har skrevet om mine loppisfunn i helgen, på bloggen. :)

  SvarSlett
 4. Diva: ny mulighet neste helg! Da er det også en god del loppemarkeder :) Blant annet Oppsal - dit skal i alle fall jeg en tur!

  Nina: Det er ikke vanlig at loppene prises da. Du må som regel selv komme med prisforslag, og så blir dere enige om noe.
  Finlopper er det vanlig at de setter litt for seg selv og fastpriser litt høyt.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)