tirsdag 6. oktober 2009

Pus altså...

Jeg oppdaget nettopp ulempen med heklepinne i tre: det blir tannmerker i den hvis en liten kattunge skulle komme til å finne den. Stakkar liten klør nok i tennene for tiden...Jeg har funnet frem et fint sandpapir for å prøve å få vekk ujevnhetene. Ellers vil vel pinnen henge seg opp i garnet hele tiden. Det jeg hekler på er for øvrig et ullteppe med litt store bestemorruter i lilla, brunt og naturhvitt. Sånn går dagene når man er syk... :)

6 kommentarer:

 1. Åh, æ driv åsså å hekle om dagen, etter å ha lett etter hekle-posen min i over ett år :)

  Uansett, har vær på sånn garnbutikk for å se etter hekleoppskrifter... men syns utvalget e dårlig :(
  Du har ikke nå tips eller fine oppskrifte du?

  SvarSlett
 2. Her har du masse hekleoppskrifter:
  http://www.garnstudio.com/lang/no/category_oversikt.php?kat=Crochet

  Jeg begynte egenlig på denne: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=115&d_id=37&lang=no - men så var det noe jeg ikke skjønte på ryggen der, og så ble den liggende død litt..

  Men du kan sikkert finne noe fint på drops-sidene :)

  SvarSlett
 3. Utrolig morsomt å følge bloggen din!! :)

  SvarSlett
 4. hih.. hadde ikke scrolla ned hele siden først, så trodde en liten stund at du hadde tatt frem sandpapir for å pusse tenna til muskatt! Huffameg liksom!

  Ikke artig å være syk da, god bedring :)

  SvarSlett
 5. De rutene er så fine, og jeg visste akkurat hvordan man gjorde det, for 2 lange år siden. Nå er det glemt og de blir små og skeiv når jeg prøver.. OG oppskrifter skjønner jeg meg ikke på!:/ Tragedie!

  Vakker vakker pus!!!

  SvarSlett
 6. Plingelinn: hihi, DET skjer ikke. Huff..

  Løvinnen: de rutene er kjempeenkle! Jeg lærte meg dem på egenhånd, et par dager etter mamma lærte meg å hekle på ti minutter. Så du får gå i gang igjen syns jeg :p

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)