søndag 25. oktober 2009

Klesskapet del 2

Jeg har overrasket meg selv flere ganger i løpet av denne skapryddingen, og gjort meg noen erfaringer:
 1. Jeg har vanvittig mange hvite skjorter! 24 stk. for å være nøyaktig. Og jeg bruker ikke hvite skjorter særlig ofte.. men jeg har i alle fall muligheten ser jeg :p I tillegg til alle de hvite skjortene, har jeg en del grå og svarte skjorter også. Merkelig merkelig.
 2. En annen overraskelse, som var veldig gledelig, er at jeg har mange flere cardiganer enn jeg visste om, og i mange forskjellige farger (flere gråfarger, hvite, lilla, turkis, mørkeblå, svarte og tilogmed to rosa).
 3. En tredje overraskelse, er som jeg nevnte tidligere i dag, hvor få plagg jeg vil kvitte meg med. Hva kommer det av at klesskapet byr på så mye fint når jeg skal rydde i det og kvitte meg med ting, og så lite når jeg skal kle på meg om morgenen? Det er ganske mystisk.
 4. Jeg har innsett at selv om jeg har vært veldig glad i et palgg i flere år, må det gå an å kvitte seg med det når man ikke har brukt det på flere år.
Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre med alle klærne som skal ut. Om jeg skal gi de bort til noen, til UFF, loppemarked eller til Fretex? Eller skal jeg klippe opp og sy andre ting av klærne? Noen av klærne skal jeg nok gjøre det med, men det er litt ille å klippe opp brukbare klær, egentlig..
Det beste måtte være å gi bort klærne til noen jeg vet kommer til å sette pris på dem. F.eks. noen vintage-greier jeg har som egentlig er ganske kule, men som jeg ikke orker å bruke fordi de er av polyester eller andre ekle materialer (som jeg ikke liker!)..

Hvis noen av dere som leser, kunne tenke dere å få en bunke klær, eller i alle fall se nærmere på det jeg har, så si i fra!

3 kommentarer:

 1. Åh gud bedre, jeg vil gjerne se nærmere på det :D

  SvarSlett
 2. Æ har et STORT problem når d kommer til kasting av klær!! D e som du sir, i d daglige har man ingenting å ha på sæ men når man rydde i klesskapet e d ikke stort man ønske å kaste..

  Æ har ei diger pappeske med klær æ har prøvd å sortere nu i flere år, men æ ende opp med å kaste ett par plagg om gangen bare....
  For ikke å snakke om sko.... der har æ et enda større problem med å kaste :)

  I tillegg til pappeska har æ skapet fullt av nesten helt nye klær som æ aldri bruke men ikke har råd til å kaste..... huff....

  SvarSlett
 3. *sikle*

  Jeg melder herved også min interesse for klærne!Du har mailadressen min.

  Nasita

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)