torsdag 22. oktober 2009

Hattedamen

Som jeg elsker hatter! Jeg kommer til å bruke hatt i hele vinter. Og nå har jeg kommet over en fantastisk hattedame på Etsy.

Hatten er håndlaget i 1920-talls-stil, med vintage ullstoff, fóret med 100% bomull. Kan det bli bedre?

Jeg bestilte denne røde, og kunne tenke meg å bestille flere av de andre hun har der også. Men jeg tar én nå i første omgang. Senere bestiller jeg kanskje denne?

Jeg HÅPER det kommer noen hattedamer på Epla etterhvert også. Det hadde vært fantastisk.

5 kommentarer:

 1. ohohoh, så kul!!

  Jeg har forøvrig masse tøyhatt-mønster, om du har lyst til å forsøke deg..

  Jeg driver og håper vi får vår egen Berti Borelli (http://myworld.ebay.com/buybuyberti) i norge - hadde gjort underverker for økonomien min :P

  SvarSlett
 2. Jeg har også endel hattemønster, så det er bare å låne.

  :-) AnneG

  SvarSlett
 3. Så bra! Jeg vil gjerne prøve meg på hattemønster fra dere begge!

  AnneG: kanskje jeg må komme en tur innom og lære å sy knapphull, få en kjapp innføring i å sy etter mønster, og låne hattemønster? :)

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har et stort og godt hode , dvs jeg finner aldri noen hatter for dame som passer. Og jeg både elsker og trenger solhatt. Var det slik at noen har hattemønster evt kan tipse om lenker?
  Håpefull hilsen

  SvarSlett
 5. Hei Hanna! Jeg har laget meg en solhatt nå, etter provisorisk mønster fra strykejernet.. :P Klippet rett og slett 6 biter i samme fasong og størrelse som tuppen av strykejernet mitt, og sydde dem sammen. Så vrangsydde jeg en trillrund hattebrem som jeg sydde fast i hodedelen, og avsluttet med 6 like biter fra strykejernet til fór. (Og det er mulig det kommer noen slike hatter i eplabutikken min etterhvert) - Men det finnes sikkert ordentlige mønstre der ute.

  Du kan f.eks. se her:
  http://voguepatterns.mccall.com/search-pages-633.php?search_term=hats&submit.x=0&submit.y=0

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)