søndag 18. oktober 2009

Stavangerflint og en dose galskap

Jeg var selvfølgelig på loppemarked i går også! Og jeg kan ikke være helt rett, for jeg kom hjem med ENDA ET servise. Et nydelig gullkantet servise med små blomster fra Stavangerflint. Jeg hadde 2-3 asjetter av dette fra før, etter mormor, men nå har jeg MYE! :) 12 store asjetter, 12 små asjetter, 8 kopper og 12 skåler, fløtemugge, 2 små serveringsfat, 1 mellomstort serveringsfat, sausnebb og 6 eggeglass.Jeg har faktisk greid å plassere det på kjøkkenet også, ved å flytte kokebøkene inn til bokhylla i stua. Sukk, jeg trenger større kjøkken.

Serviset sto egentlig som fastpriset til 500kr for alt, men jeg fikk det for 300 :) Han var ivrig på å prute han jeg kjøpte det av, og begynte prutinga allerede før jeg hadde åpnet munnen :pFor å forklare galskapen litt bedre, hadde jeg tenkt til å presentere alle de andre servisene mine også, men det får bli en annen gang. Men jeg kan røpe at de er mange og de er gamle! :) Det meste er gammelt norsk, svensk eller engelsk. Noe er arvet og noe er kjøpt på loppemarked. (Og åh, så lyst jeg har på ny kjøkkeninnredning som går helt til taket..)


PS, nå er det språkteigen på NRK p2! Supert program.

11 kommentarer:

 1. Åh, det var helt fantastisk fint!!! Jeg liker også gamle serviser, men har ikke fått samlet så mye enda! Har snappa opp et servise fra Tom Rogers besteforeldre, og jeg passer på det som en hauk! ;-)

  SvarSlett
 2. Takk! Jeg vil gjerne se bilder av finserviset ditt og! :) Gamle serviser er herlige.. :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Har du dårlig plass kan vi godt overta hele eller deler av dette servise for en god pris.
  Har til 6 av kaffeserviset ;-D

  Lill-Hege

  SvarSlett
 4. Hei du, nei dette serviset vil jeg nok beholde selv ;)
  Du får kikke etter det når loppemarkedsesingen begynner igjen :)

  SvarSlett
 5. Elisabeth, e-bjornstad@getmail.no19. september 2010 kl. 15:06:00 CEST

  Hei!

  Vet du hva serviset heter? Jeg er ute etter å selge mitt, så skulle gjerne visst hva det het..

  SvarSlett
 6. Elisabeth: hmm, godt spørsmål. Det vet jeg faktisk ikke.. Jeg kan maile deg om jeg finner det ut!

  SvarSlett
 7. Hej.

  Fin blogg du har! ;)
  Vi har arvet dette service fra den norske del af familien (jeg er dansk, min mand norsk), men mangler enkelte dele for at det er komplet. Jeg har ledt og ledt men kan ikke finde ud af hvad det hedder, men faldt over din blogg. Har du fundet ud af, hvad det hedder? Så hører jeg meget gerne fra dig... :)

  Venligst Lise (lisebladt(A)hotmail.com)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)