torsdag 29. september 2011

En ny runde omorganisering


Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har omorganisert hobbyrommet nå - hver gang for å få mer ut av de ca 8,5 kvadratmeterne. Nå har jeg kjøpt en benkeplate som nytt skrivebord, og lagt den gamle skrivebordplaten som en ekstra arbeidsbenk over sofaen. Skapdøra har fått returnere til sin tidligere posisjon på soverommet.


Under sofa-arbeidsbenken har jeg plassert praktiske pappesker fra ikea. Madrassen i sofaen er fortsatt der, og selv om det blir litt tungvint å rydde vekk benkeplata og de andre greiene der, kan den fortsatt fungere som gjesteseng når det blir behov for det :)

Jeg er såååå fornøyd med plassen her nå! Nå er det bare å sy for harde livet fremover, så jeg får brukt opp litt av stoffet, og kan kjøpe enda mer :)

9 kommentarer:

 1. Så flott arbeidsrom du har!!
  Masse inspirasjon å hente der :-)
  Klem fra Mona

  SvarSlett
 2. kjenner meg godt igjen med å omorganiserer på hobbyrommet...hos meg handler det om å omorganiserer perlene og perletingene...tror mannen min skal være glad jeg driver med perler og ikke stoff : imponerende stoffsamling du har!!

  SvarSlett
 3. Nå ble jeg skikkelig inspirert til å få litt ting opp på veggen på rommet mitt, forleøpig ligger det spredt utover arbeidsbordet.

  Så utrolig mye stoff du har, du skal sy none timer for å minke den haugen der, ja!! Det blir mye bra varer til julebasaren det...

  Jeg kommer nok ikke til å ha i haugevis siden jeg jo jobber 100% "ved siden av" (og i tillegg ert mamma), men jeg har tenkt til å ta meg litt fri fra jobben i forkant.

  Klem fra Guro

  SvarSlett
 4. Den stoffsamlingen din er enorm :) Og hvilken orden...

  SvarSlett
 5. Så koselig hobbyrom du har :) Virker som du har tenkt skikkelig igjennom hvordan utnytte plassen best mulig!

  SvarSlett
 6. Hei! Så utrolig gøy å se hvor fint arbeidsrom du har. Jeg har en plan om å rydde i mine x antall sekker med stoffer og stoffrester. Det skal bli litt av en sjau! Hver gang jeg forsøker å gjøre det, blir jeg oppslukt i et eller annet prosjekt, og begynner å leke meg. Bra jobba!

  SvarSlett
 7. Morsomt å se hvordan andre har det med syingen. Selv har jeg plastkasser litt overalt, men absolutt ikke i nærheten av så mye som du har. Symaskinen står på et bord i stua. Men, det er mest for å kunne se på Tv og snakke med samboer mens jeg holder på. Det blir litt rotete, men bedre enn å sitte alene inne på gjesterommet. (Som strengt tatt kanskje ligner mest på en bod, men som jo kan ryddes når det er nødvendig... :-))

  Lykke til videre med syingen!

  SvarSlett
 8. Så utrolig flott arbeidsrom du har! :D

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)