torsdag 3. mars 2011

Majakjoler i størrelse 2-4 år

Nå er det endelig noen nye Majakjoler i størrelse 2-4 år ute i Epla-butikken min!

Når det gjelder størrelsesangivelsen, har jeg full forståelse for at noen kanskje rynker litt på nesa og synes det er upresist. Men jeg greier ikke si noe mer nøyaktig størrelse, og kjolene er faktisk fine på både 2-, 3- og 4-åringer! Majakjolemodellen jeg har kommet frem til, har en veldig praktisk passform som ser fin ut på flere størrelser - og som til og med kan se bra ut som en tunika når den begynner å bli for liten som kjole. I tilfelle noen føler seg usikre på passformen til disse kjolene, kan de jo måle og vurdere selv: kjolene er ca 32cm over brystet (målt flatt, fra nedre kant av armhulen, tvers over), og ca 55cm fra skulder til nedre kant.Link til kjolene:
 1. Blomster i bruntoner
 2. Kardemomme by
 3. Grønnstripete med lomme
 4. Blå med hvite retroblomster
 5. Gule og oransje retroblomster
 6. Blomster i pasteller
Jeg kommer til å fortsette med å velge ut stoffer jeg selv syns er fine og vil lage kjoler av, og sy etter eget hjerte - men om noen har spesielle ønsker, hører jeg selvfølgelig på det. Da jeg valgte ut stoffet til kjolen øverst til venstre, hadde jeg f.eks. denne kommentaren i bakhodet: "For min del ønsker jeg meg farger i naturfarger - gjerne oransje, gult, grønt eller brunt. Blir så fint på ei lita jente med store brune øyne :-)". Men samtidig er det jo ikke så lett å ta opp veldig spesifikke bestillinger bestandig, når jeg ikke kjøper nye stoffer. Og til dere som etterlyser større kjoler - både større barnekjoler og kjoler i damestørrelse; det kommer! Jeg tør bare ikke love noe om akkurat NÅR det kommer.. Når jeg ikke er i form, er det vanskeligere og mer krevende å lage mønster til helt nye ting. Jeg må bare akseptere at jeg er syk, og være glad for det de gangene jeg får til å lage noe, i stedet for å stresse med å få gjort alt jeg vil. Sånn er det bare, men for all del, fortsett å komme med ønsker og ideer, det blir jeg bare glad for :)

6 kommentarer:

 1. Jeg kan bare si til alle som leser dette innlegget: Løp og kjøp! (Eller "trykk" og kjøp.:)) Majakjolene er superfine, det kan jeg og snuppene mine skrive under på. :)

  SvarSlett
 2. Kjole nr. 5 var bare superherlig, et lite løfte om sommeren som kommer.

  SvarSlett
 3. Åå, synd min nettopp har fylt 5 - hun hadde elsket Kardemomme-kjolen <3

  SvarSlett
 4. Christine: kanskje det dukker opp kjoler i str. 5 år med Kardemomme-motiv etterhvert.. :)

  SvarSlett
 5. åååå, den grønne med lomme var KNALLFIN!!!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)