lørdag 26. mars 2011

Dagens lopper

I dag har jeg vært på loppemarked på Hasle, og det var ENORMT mye folk der! Det har vel noe med å gjøre at det bare var dette loppemarkedet i området her i dag, så alle ville dit.

Jeg fant noen få fine stoffbiter, litt kjøkkenutstyr og en bunke med bøker.Dagens fineste stoff var det mamma som fant til meg: bambidynetrekk! Helt nydelig! :) De andre stoffbitene er også fine, men det er stort sett bare småbiter.Er det andre som har vært på loppemarked i dag, og funnet noe fint?

13 kommentarer:

 1. Der har du funnet mye fint, ja!
  Her nord er ingen begynt med loppis enda, og det er i grunnen like greit - vi holder på å snø ned...
  Ha en fin lørdag :)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅ Bambidynetrekk! Så fantastisk:D

  SvarSlett
 3. Å herrejemini så mange flotte tekstiler!!! Du din heldiggris :D *elsk* Deilig at loppissesongen er i gang igjen :O)

  SvarSlett
 4. Jeg har vært! Fant en slik fortskammel med oppbevaringsdel, OG jeg har allerede trukket den om i nytt stoff :-D Ble riktig så snasen om jeg får si det selv, hehe. Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 5. Bambidynetrekk, sukk. Nydelig. Blir spennende å se hva du lager av det.

  SvarSlett
 6. Så heldig du har vært som har funnet så masse fint stoff. Kjempemisunnelig :-)
  Gøy at du også har "Meat Free Monday"..Vi har også det, og jeg bytter også litt rundt på hvilken dag det faller på. Jeg har Grønn Hverdag som kobling på Facebook og får jevnlig gode oppskrifter, men det er gøyere å se andre som har laget det i praksis og deres kommentarer til maten. Håper du fortsetter med det :-)
  Ha en fin lørdagskveld :-)
  Elisabeth

  SvarSlett
 7. Bamse - Verdens sterkeste bjørn! Så fint! Blir det Majakjole av det mon tro? I så fall legger jeg inn bestilling nå ;-)

  SvarSlett
 8. Så heldig du har vært med dagens fangst!!
  Her begynner loppesesongen neste helg, og da håper jeg det blir bra :-) Gleder meg!
  Ha en flott lørdagskveld!

  SvarSlett
 9. PS: Bambistoffet er også fint, men det finner jeg overalt i USA selv :-)

  SvarSlett
 10. Elisabeth: Så fint at vi er flere som holder på med Meat Free Monday! Jeg har fått øynene opp for veldig mange gode vegetarretter, så jeg kommer absolutt til å fortsette! Deler du oppskrifter noe sted?

  Nostalgic in Maine: Må få vasket og undersøkt Bamse-stoffet før jeg kan love noe, men det er slett ikke umulig at det blir Majakjole av det!

  SvarSlett
 11. Åja, Bamse! Min aller største barndomshelt : D

  Joda, jeg må innrømme at jeg var innom det samme loppiset som deg i dag, selv om jeg egentlig driver nedtelling til neste helg...klarte ikke å dy meg. Fant litt stoff jeg og, selv om jeg kom litt seint - blant annet et dynetrekk som jeg har ønsket meg i et par år. Får vel nesten vise det i morgen...jeg tenkte du var der så jeg kiket litt etter deg, men så ingen som liknet sånn jeg ser deg for meg.

  Fin lørdag,
  Guro

  SvarSlett
 12. Hihi, jeg har en kjole i det samme mønster turkise og svarte(brune?) stoffet, men min er hvit i bunn med svarte blomster. Fantastisk deilig bomullsstoff som holder seg veldig godt i bruk.

  SvarSlett
 13. Jeg har ingen blogg eller noe slikt, men får tips til oppskrifter hver mandag fra Grønn Hverdag på Facebook. (http://www.facebook.com/gronnhverdag). Har også kjøpt Linda Mccartneys vegetar kokebok, men dessverre ikke vært flink nok til å prøve ut rettene der...(Boka har litt få bilder, og da får jeg ikke så lyst til å prøve rettene...) :-)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)