onsdag 30. mars 2011

My little Pony

Etter overstrømmende positive tilbakemeldinger på Bambikjolene, har jeg laget en tilsvarende kjole med My little pony. Gode barndomsminner... :)Trykk på bildet for å komme til kjolen på Epla.

80-talls-versjonen av meg, og tidlig 90-tall, elsket den rosa joggedressen min med My little pony, og brukte den så mye som mulig... Også hadde jeg den rosa lekeponnyen med kirsebær på rompa :)Dette blir det siste nye i butikken min på en stund. Jeg er rett og slett tom for "Sting & Ting tekstildesign"-merkelapper! Veldig irriterende. Jeg bestiller nye på fredag, når kjøpestoppen er over (hurra!), men så går det vel noen uker før de er ferdiglaget og dumper ned i postkassa mi.

6 kommentarer:

 1. Oh my, jeg vil have den lyserøde sweatshirt, til mig selv! Og kjolen! Ja tak!

  SvarSlett
 2. Kjedelig at kjøpestoppen saboterer salgsflyten da!

  SvarSlett
 3. Eg fekk min første My little pony frå slektningar i USA, lenge før dei kom til Norge. Det må ha vore tidlig på åttitallet. Gjett om det var stas! Den var grønn med kvit man og hale, og firkløver på rompa. Eg syns den var så fin!

  SvarSlett
 4. Kjempesøt kjole! Er så glad mine My Little Pony'er er i lek med noen nye, hos min 5-åring...Vekker gode minner hver gang hun tar dem frem :-)
  Kjedelig med kjøpestoppen da..

  SvarSlett
 5. Drømmekjole for ei lita jente! Den blir vel ikke lenge i epla-butikken før den forsvinner ut:)

  SvarSlett
 6. Heh, jeg hadde akkurat samme rosa genser som deg! Og en haug med ponnier, men det sier vel seg selv :-p

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)