mandag 28. mars 2011

Bambi

Bambidynetrekket jeg fant på loppemarked på lørdag, har skapt litt hodebry for meg. Jeg hadde lyst til å sy Majakjole av det, men siden det bare var et lite babydynetrekk, hadde det blitt én kjole, og så slutt på stoffet om jeg skulle sydd den på vanlig måte.

Løsningen ble todelt forside, med Bambi bare foran på brystet. Litt mer jobb, men absolutt verdt det. På denne måten får jeg mye mer ut av stoffet - og det var da en løsning som ble både fin og lur?Tror jeg kommer til å lage flere slike kombinasjonskjoler, av andre stoffer også. Kjempepraktisk hvis man har pene stoffer det enten er for lite av, eller at de f.eks. er for tynne for en hel kjole - som kan være et problem med vakre, gamle, slitte stoffer.Begge kjolene er i størrelse 1-2 år, og ligger ute på Epla til 300kr stk. Trykk på bildene for å komme til kjolene.

18 kommentarer:

 1. Åh, de er kjempesøte!! God idè og benytte 2 ulike stoffer :-)

  SvarSlett
 2. Veldig lur løsning, de ble nå minst like fine som om hele hadde vært Bambi, de der!

  SvarSlett
 3. Å herrejemiini, dette var en kjempegod ide!!! Og synes dette er de fineste kjolene du har laget til nå :O))))

  SvarSlett
 4. For noen søte kjoler! Jeg synes det gjorde seg veldig bra med to stoffer. Tommel opp! :)

  SvarSlett
 5. Hei! Oppdaget bloggen din via butikken din på epla - så utrolig mye fint du lager!! Inkludert disse kjolene. Det ble en fin kombinasjon og todele dem. Så flott at du bruker opp igjen gamle stoffer - hurra for klær med historie og sjel!

  SvarSlett
 6. Jeg tror kanskje det der er de søteste kjolene jeg noen gang har sett. Skulle gjerne hatt den siste der i størrelse 40, hoho :D

  SvarSlett
 7. Veldig fine, og enda litt mer med de når de har flere farger. Prikkedilla :-D

  SvarSlett
 8. Dette vart jo veldig flott, kjekt med litt tenking innimellom, den kan gje flotte resultat!

  SvarSlett
 9. Jøsses, så fine kjoler - dette er gjenbruk på sitt absolutt beste!
  Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 10. Disse ble kjempefine. Lurt med flere stoffer, spesielt når man er så god på å sette sammen stoffer og farger som du er. Noen av de fineste kjolene du har laget.

  SvarSlett
 11. Loppemarkedsesongen i gang?
  Hvor bor du?

  Venter på at de skal starte opp her i Kr.sand, men synes det er så mange loppemarkeder som jeg ikke hører om før de har vært..
  Har du noen lure tips?

  SvarSlett
 12. Ida: Jeg bor i Oslo, og kjører rundt til mange loppemarkeder både i Oslo og Akershus. Alle jeg drar på ligger registrert her: http://www.loppemarked.info/loppemarkeder.asp?WT.mc_id=loppemarked
  Kjempefin side, som egentlig er for hele landet, men det virker som Oslo og Akershus er de eneste som er flinke til å registrere seg der. Eneste tipset jeg kan gi der du bor, er vel å følge med i lokalavisa og se etter loppelapper. Eventuelt alliere deg med noen i korpset? :)

  SvarSlett
 13. Flotte kjoler, spesielt den nederste med slike fine knapper! Tror også dette er en fin løsning når stoffet blir litt "voldsomt" over det hele.

  SvarSlett
 14. Kjempefine!! Likte spesielt den siste.. det er som fleire har sagt; når stoffet vert litt voldsomt er det jo også fint å gjere sånn.

  SvarSlett
 15. Så nydelige kjolene med babmi var:D Du er så utrolig flink!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)