torsdag 24. mars 2011

Det spirer!Herlig å se at det meste av det jeg har sådd, er på vei opp. Det som har spiret foreløpig er tre forskjellige typer tomat, og en basilikum. Jeg venter fortsatt spent på chili og jalapeño. I dette strålende vårværet spretter de nok opp som paddehatter fremover :)

Det ser dessuten ut som alle pelargonia-avleggerne jeg fikk for noen uker siden klarer seg fint.Det er så herlig med vår!! :)

10 kommentarer:

 1. Tre typer tomater? Du er dyktig! :) Hvordan tomater er det snakk om? :)

  SvarSlett
 2. En cherrytomat, en bifftomat, og den siste vet jeg ikke hva er forslags sort. Det er frø fra en tomat jeg smakte på Island for noen år siden, og som var så ekstra god!

  SvarSlett
 3. (Tre sorter tomater er forresten ingenting! Jeg har en far som stort sett alltid sår over 20 sorter, og har hatt godt over 50 forskjellige!)

  SvarSlett
 4. å, gøy! ser frem til å bo et sted hvor jeg kan så ting. savner å ha en vinduskarm!

  SvarSlett
 5. Tomater ja, det har jeg hatt planer om å så også...kankskje det er for sent nå?? Det skal sjekkes ut. Våren er en fantastisk tid :-)

  SvarSlett
 6. Så deilig med tomater og jalapenos da!

  Bra det ikke er bare hos meg det spirer. Jeg har faktisk aldri plantet noe før (flaut...) så når det dukker opp spirer over natta blir jeg helt i hundre! :D:D
  (Det ligger bilder på bloggen) =)

  SvarSlett
 7. Jeg har lagt avocado og mango-stein i vann i håp om spiring snart. Bør tomater plantes allerede nå? Har planer om både tomater, basilikum, chili, sukkererter og peppermynte. Har bare ikke helt god greie på når de bør plantes:) Takk for god inspirasjon!

  SvarSlett
 8. Det er deilig med vår, ja! Eg har ikkje sådd noko førebels, men må vel byrje snart om det skal kome opp noko før sommaren er slutt ;)

  Pelargoniaen eg fekk av deg tålte forresten ikkje vinteren i kald, trekkfull leilighet - så den måtte eg ta farvel med her om dagen :/ Gledar meg til å få bu ein plass der kanskje plantevekstane trivst òg!

  SvarSlett
 9. Mona: neinei, det er ikke for sent! Bare gå i gang så fort som mulig! :)

  Ida og Siv Iren: må bare være litt pedantisk her, og påpeke at det heter så, ikke plante ;)

  Siv Iren: det meste bør vel sås inne i i februar/mars, senest april, om man skal få noen store planter i løpet av sommeren :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)