tirsdag 21. juni 2011

Middag på Hurtigruten

I dag lot jeg som jeg var på Hurtigruten og spiste middag.. Koselig med båt og ruskevær, kyllingfilet med bacon, ris og mais!


Er det flere enn meg som har latt seg rive med av NRK sin 5 1/2 dager lange "Hurtigruten minutt for minutt" (mot sin vilje)? I begynnelsen syntes jeg hele greia bare var kjedelig og litt dum, og hadde absolutt ingen planer om å se på det. Men nå har jeg virkelig fått smaken! Både på programmet og på selve Hurtigruten. Og jeg har fått kjempelyst til å dra på Hurtigrute-tur selv.


http://nrk.no/hurtigruten/ går det forresten an å både følge med live, og gå tilbake til tidligere strekninger og se opptak (også tilgjengelig utenfor Norge!) :)

5 kommentarer:

 1. Er det ikke ett fint land vi har!? ;D
  Været var fint fram til Troms tror jeg :P Men knall reklame er det hvertfall! :)
  Anbefaler deg å ta en tur

  SvarSlett
 2. Hehe, eg òg syns det verka forferdeleg kjedelig i starten, men så "måtte" eg jo sjå når hurtigruta kom forbi her i Sandnessjøen kl 4 om lørdagsmorgonen (eg vart sittande oppe heile natta :p)! Eg såg båten frå vindauga idet han gjekk forbi, samstundes som eg såg det på tv! og eg kronar herved meg sjølv som kjempenerd. Hihi..og så fekk eg med meg når den gjekk til kai nedi sentrum her..folk kom tydelegvis frå fest, for der var det skriking og hoing.... :p det er iallefall ingen tvil om at det er flott her på Helgelandskysten ;)

  Men iallefall så har eg altså endra meining, og syns konseptet med å filme heile turen er artig likevel! :D

  SvarSlett
 3. Ja, har av en eller merklig grunn begynt å se litt på det jeg og, hehe :) Tipset familien min i Spania om siden på nett, slik at de også kunne få med seg noen bilder av vårt vakkre land, hihi :)

  :O)

  SvarSlett
 4. Jeg så heller ikke greia med Hurtigruta, tenkte jeg skulle få med meg Sandnessjøen, men det var det. Så fant jeg ut at jeg kunne titte innom da de var i Trondheim. Og så titta jeg like gjerne innom igjen på kvelden. Og så var det gjort, gitt. Sto på i bakgrunnen hele dagen frem til barnehagehenting, og fra ungene var i seng til jeg selv køya, huhei! Var til og med oppe sent for å få med meg Trollfjord, og siden jeg har vært ramma av ekstrem-pms satt jeg her og tuta i tide og utide. Fin natur, glade mennesker, hadde sørenmeg nesten et lite sammenbrudd i Kjøllefjord der alle var så glade i dritværet. Ble nesten litt bekymra for meg selv der ei stund, men kom meg gjennom Vadsø - Kirkenes i morres uten ei tåre, så nå går det bedre, bare synd jeg er SUR istedet ;P

  Men åh, elsk og atter elsk, fineste programmet jeg har sett på lenge, eller noen gang! Og så er jeg så glad jeg fikk høre Kari Bremnes - Hurtigruten, mer hjemsyk enn noen gang og så patriotisk som jeg aldri har følt meg før, haha ;D

  SvarSlett
 5. Ja, jeg tenkte litt som deg i begynnelsen...også ble jeg nesten litt stressa av at ting gikk så saaakte...etterhvert ble det en form for sjelefred (for å være ekstremt klisjeaktig)..

  God midtsommer! Klæm

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)