Egentlig hadde jeg bestemt meg for å lage en
grønnsaksrett med kokosmelk som jeg fant på bloggen til
Silje til den kjøttfrie middagen i dag. Men når middagstid nærmet seg, var jeg så kvalm at jeg ikke orket tanken på kokos. Dagens rett ble derfor en egen kreasjon basert på hva jeg hadde i kjøleskapet.
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tNJ2wxu1dzC2EFhZMQqRZObC2KQ7gBcvESILorCowOXVh5Y98pDSHtiuug61BLYj9rrGWLSUHZZG-5wgvJfDLX9qFj5xv94YvNz7YuRK_SwQ5e7M3cfxMEbNk=s0-d)
Ingredienser: Grovhakket tomat, urtekrydder, oregano, spinat, matyoghurt og parmesan som kokes sammen i en gryte. Serveres med økologisk fullkornspasta og et dryss parmesan.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)