onsdag 10. november 2010

Lunsjdate

Snart skal jeg ut på lunsjdate med venninne! Høres ikke ut som store greier, kanskje, men for en ME-syk Ida er det som en strabasiøs og slitsom jordomseiling. Men det er godt å komme seg ut av bobla mi en gang i ny og ne, og faktisk se mennesker og gjøre noe annet enn å være alene og holde meg i ro inne i leiligheten :) Da får man heller tåle å bli helt slått ut av en kort tur ned til byen, og bruke resten av dagen på å hvile.

Jeg ryddet litt i skapet mitt i går, og oppdaget så mange topper og jakker som passer til bukse, men ikke til skjørt. Så nå skal jeg begynne å bruke litt bukser igjen, etter å nesten bare ha gått med skjørt og kjoler de siste årene. Bukser kan være fint det og! Men jeg ønsker meg noen helt mørke med høyt liv.

Og som alltid i slikt vær - ullkåpe, stort skjerf og hatt.Ha en fin onsdag, alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Hei Ida!

  Jeg har lest om deg på Epla, og også kjøpt noen veldig fine ting av deg :-)

  Med tanke på din ME-sykdom har jeg et tips. Jeg har sett at du allerede lever veldig sunt, men har du sjekket denne siten: www.kernesundfamilie.dk ?

  Mange har fått et bedre liv etter å ha fulgt mattipsene.

  Lykke til med alt du holder på med!

  Vennlig hilsen
  Veslemøy S :-)

  SvarSlett
 2. Hei Veslemøy!

  Jeg har sett på kernesundfamilie-siden, og er veldig bevisst på hva jeg putter i meg. De siste månedene har jeg i tillegg til mitt ellers sunne kosthold kuttet ut hvetemel i en periode, og melk, men ikke merket noen forbedring. Jeg spiser dessuten ikke halvfabrikat eller ferdigvarer, og velger økologisk. Tror problemene mine ligger andre steder - men takk for tipset :)

  SvarSlett
 3. ME??? Følger deg gjennom bloglines, og er klar over at mitt nettbruk har gått drastisk nedover, men jeg har ikke fått med meg at du har fått den diagnosen (veldig tregt av meg!) Er det en konsekvens av griseinfluensaen du hadde?

  SvarSlett
 4. Så koselig å høre fra deg, Nasita! :) Tenker på deg med jevne mellomrom, og håper det går bra.

  Etter å ha tatt uendelig mange blodprøver og utelukket det meste, er det ikke så mye annet å konkludere med enn ME. Men jeg har ennå ikke fått snakke med noen ME-spesialist.. TO ÅR ventetid til ME-avdelingen på Ullevål :/ Så nå går jeg og prøver å holde motet oppe og kurere meg selv med positiv innstilling og sunn livsstil og å holde motet oppe.. Alt startet med svineinfluensaen, ja.

  SvarSlett
 5. Så det ble elimineringsmetoden for deg, usj, det er ikke så greit, hadde vært aller best om du fikk det avgjort en gang for alle da. Men uansett hva som skjer, så synes jeg dy har klart å snu det til noe positivt, alt du har oppnådd via bloggen din og på epla, du er virkelig en inspirasjon til andre som sliter med helsen og ikke helt vet hva de skal gjøre.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)