onsdag 17. november 2010

Frotté!

Jeg fant et herlig frottéstoff på loppemarked for noen uker siden - knalltøft i rødt med oransje prikker. Men hva bruker jeg frotté med litt stretch til? Jeg kommer ikke på noen syprosjekter jeg kan inkludere dette stoffet i, så nå lurer jeg på om dere har noen tips?

8 kommentarer:

 1. Heisann.

  Kult stoff :O)
  Hvorfor ikke sy en MAJA-BADE-KJOLE.
  Fint til strandlivet ;O)

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Frottékjoler er kjempefint! Jeg ville sydd en til meg selv, jeg - særlig hvis det tilogmed er stretch i det. Digger frotté og det der var nyydelig : D Heldige du

  SvarSlett
 3. For et fantastisk flott stoff!

  Du kan vel sy det meste av et slikt, bukser, jakker, kjoler, shorts, skjørt. Til barneklær går det til alt og til voksen er det kanskje sommerlig med kjole el shorts. Hva med en singlet, hvis det er god stretch?

  Heldig er du som har funnet en slik skatt på loppis!

  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Har lest gjennom bloggen din i over ein time no, og er hekta! Du er så flink, og KORLEIS i alle dagar klarar du å finne så mykje fint på loppemarknad? Kanskje det berre er Bergen som er full av dårlege lopper? Uansett, frå no av er eg fast lesar!

  SvarSlett
 5. Stemmer for Maja-badekåpe/badehette.. hadde sånn (a la rødhette-cape) da jeg var liten, og de var så koselige å krype inn i etter et bad.. Eller vaske-vott (a la vaskeklut)..

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som fikk fatt i det lekre stoffet på loppis! Jeg hadde vært i himmelen om det var meg. Jeg elsker frotte!
  Syns du skal sy deg en morsom kjole. En med empireliv, og a-formet skjørtedel. Selve brystpartiet burde være i et annet elastisk stoff (ensfarget ribb er et godt valg)Ensfarget sort hadde vært lekkert til dette. Så kan ermene også være sorte med for eksempel mansjetter i frotte. Jeg ser for meg en morsom kjole som kan brukes med både småsko og støvletter.

  Lykke til med prosjektet. Gleder meg å høre hva det blir til!

  Beste hilsen fra Solveig

  SvarSlett
 7. Kjole, ja! Eller skjørt!

  Eller sånn knytebukse! http://4.bp.blogspot.com/_wFMZYbsFp8k/SoxRIxsioJI/AAAAAAAABjk/GP5Q2WkGXGU/s400/Kl%C3%A6r+August+2009+003.JPG

  SvarSlett
 8. Så mange fine forslag! Godt med fantasifull hjelp - i hodet mitt var det helt tomt :p

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)