søndag 5. september 2010

Vakre stoffer og loppekupp

Gårsdagens loppemarked i Lommedalen ga ganske bra uttelling, og jeg dro derfra med en bra bunke herlige, småblomstrede stoffer.Favoritten er den med rosa og lilla blomster med grønne blader, på kremgul bakgrunn - nede til vesntre der. Nydelige farger og mønstre!

Dere kan skimte en del flere av stoffene jeg kjøpte i bakgrunnen der, men får nøye dere med en liten sniktitt på de aller fineste ;)På vei hjem fra Lommedalen dro vi innom Østensjø skole, og fant enda flere lopper. Her var det dårlig med stoff, men en liten bunt gammelt pepitarutete bomullsstoff fant jeg i alle fall.Og dagens store kupp: skjeer fra Hackman Finland som jeg har maken av fra før i kniver og gafler! LYKKE!Mormor hadde én kniv av denne typen, og det har vært favorittkniven min hele livet. Den er så herlig. Knivene og gaflene jeg har, kjøpte jeg på loppemarked på Abildsø i fjor, og der lå de under "finlopper" med fastpris på 300kr for settet. Men jeg kom like før stengetid på søndag, og fikk de for 100kr og var lykkelig. I går kjøpte jeg 8 skjeer, 1 kniv og 3 gafler for 15 kr! Litt flaks skal man da ha :) Og jeg er så overlykkelig over at jeg endelig har skjeer i samme serie!

Jeg vil forresten tipse om et annet loppe-blogginnelgg. Ina/Myldretid fant en gammel dameveske med en hel livshistorie i. Nydelig :)

Noen andre som har loppefunn å rapportere om?

3 kommentarer:

 1. Vært andre ting siste helgene så jeg har ikke fått dratt på loppemarked enda, men jeg vil jeg vil!! Fantastisk at du fant bestikk da, det er jo superpraktisk!! (tørr egentlig ikke dra på loppemarked fordi jeg har massevis av "superpraktisk" i skuffene fra før, og jeg VET det er mye kjøkkenting slike steder... jeg må ha større kjøkken!!)

  Elsket bildet av pusen. Pus var fornøyd med stoffet ihvertfall!!

  SvarSlett
 2. Akkurat slike har mormor og morfar også! :-D

  SvarSlett
 3. Å, det er favorittskjeene mine. Har to stk, vil helst bare bruke dem :-)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)