onsdag 1. september 2010

Hanske-etterlysning

Jeg har nettopp kjøpt meg en ny (brukt såklart) høstjakke. Herlig rutete ull, med "Peter Pan"-krage og trekvartlange ermer. Men disse trekvartlange ermene byr på et hanskeproblem. Jeg kan jo ikke gå rundt med vanlige hansker og bare håndledd og fryse. Hansker som går helt opp til albuen hadde vært perfekt.Derfor lurer jeg på om det er noen strikkedamer der ute som kunne tenke seg å ta opp en bestilling på lange, svarte, tynne hansker i 100% ull til meg. Eventuelt om noen vet om et sted jeg kan få kjøpt det brukt eller håndlaget?

Krysser fingrene for at noen kan hjelpe!

8 kommentarer:

 1. Takk for at du sier fra, nå er linken fiksa. Flott jakke, og sikkert godt med ullhansker som tilbehør ja.

  SvarSlett
 2. Jeg har et tips. Kjøp deg / strikk deg håndleddvarmere, pulsvanter, som du kan tre utenpå vantene og oppover underarmen. :) Altså, en liten strømpe du kan dekke over skillet med? Jeg vet at ei bekjent av meg strikker på bestilling.

  http://jorunmedgarn.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. http://www.inesgloves.com/

  Her finnes det en rekke kule handsker, min favoritt var selvsagt "My Comfortable Breast Glove". Jeg vet at du ikke kjøper deg noe nytt, men du kan jo alltids ønske deg til jul :-)

  SvarSlett
 4. Licota: takk for tips! la igjen en kommentar på bloggen hennes og spurte om hun kunne strikke til meg :)

  John: haha, lurte veldig på hva en "My Comfortable Breast Glove" var, men ble litt skuffa over at det ser mer ut som en lær-BH.

  Myyye fine hansker på den siden. Digga "My Sensual almost elbow-high Gloves" - men yikes, så dyrt!

  SvarSlett
 5. Vet de har noen fine, lange hansker uten fingre i en butikk som heter Que Vadis i Markveien i Oslo. 100& ull, i mange forskjellige farger.

  Lykke til med letingen! :)

  SvarSlett
 6. Ester: men jeg har forpliktet meg til å ikke kjøpe noe nytt på et år! Kun brukt og håndlaget - så å har jeg bestilt meg et par hjemmestrikkede lange hansker :) Ellers takk for tips!

  SvarSlett
 7. Etsy har vel en drøss. Jeg kjøpte meg armvarmere (med tommel) i 100% tjukk ull i fjor, de går over albuen og er gørrvarme og kjempegode. Jeg kan jo faktisk finne link.. skamesjå.. ojj, nei de hadde ingenting igjen i butikken, gitt. Mulig det er midlertidig, jeg kjøpte iallefall disse: http://www.etsy.com/transaction/21357103

  SvarSlett
 8. Aslaug Marie: Jeg finner SÅ mange fine fingerløse, lange armvarmere - tilsvarende den du linket til.. Men jeg vil ha fingre!
  Tilsynelatende ingen som gidder strikke fingre på de de lager.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)