torsdag 2. september 2010

Min store synd...

Jeg som er så flnk på alle områder - ved å kun handle håndlaget og brukt, ikke kjøpe halvfabrikat, velge økologisk mat og vin, kun kjøpe økologisk kosmetikk... Men når det kommer til kaffe, må jeg innrømme at jeg synder grovt. Nespresso-kaffe er antageligvis noe av det minst miljøvennlige man kan velge, men ÅH SÅ GODT! Og så enkelt og praktisk..Det blir 3-5 kopper om dagen av denne herlige drikken. Og jeg koser meg like mye med hver kopp. Noen laster må man vel få ha..? *smile ekstra pent* :)

10 kommentarer:

 1. Jeg skvatt litt da jeg så bildet. Vi har fått en slik i innflyttningsgave, og jeg unner meg én til to kopper om dagen. Fra et økonomisk synspunkt kommer jeg i det minste bedre ut, med 3 kr/koppen i forhold til 44 på kaffebar :-) Veldig godt!!

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg drikker også Nespresso-kaffe, man blir nesten litt avhengig av den når man først har begynt :-) Den gule (Finezzo lungo) er god, og også den koffeinfrie lungoen. Prøv den, dere som ikke tåler alt for mye koffein i løpet av en dag. Den smaker nydelig!

  Veslemøy :-)

  SvarSlett
 3. Jeg er overbevist om at noen laster må man ha, og hvis Nespresso-kaffe er den verste du har så er du flink! :)

  SvarSlett
 4. Åh, nå minte du meg på at jeg må kjøpe flere kapsler!

  Drikker du Dulsao Do Brasil som lungo eller?

  SvarSlett
 5. Fint dere støtter Nespresso-avhengigheten min ;)

  Ida: jaa, Dulsao Do Brasil er en av favorittene - du kjente den igjen? :p Jeg drikker alle som lungo. Men de som faktisk er ment som Lungo, syns jeg blir for tamme. Merkelig..

  SvarSlett
 6. Hæ, dette kaffegreiene har jeg ikke greie på.
  Har ikke begynt å drikke kaffe enda, men skal gjøre det når jeg blir voksen.. ;O)
  Kos deg du, med god samvittighet, du er jo så flink til å handle brukt og øko, kan ikke være helt feilfri heller.. :O)

  Klem Linda.

  SvarSlett
 7. Ja, har nettopp funnet ut at de fleste er best som lungo. Men greit med en espresso-shot på vei ut døra til jobb for eksempel :D

  SvarSlett
 8. Hei! Fin blogg du har:) Måtte berre kommentere og seie at du kan, viss du vil, resirkulere kapslane. Det er berre å opne dei, ta ut kaffien, skylle dei og sende dei med glas og metall. Viss du vil og gidd, altså :)

  SvarSlett
 9. Hedda: Takk for tips! Jeg må innrømme at det hørtes ut som noe forferdelig styr, men jeg kan gi det et forsøk ;)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)