torsdag 30. september 2010

Stoffhyllerydding

Den siste uka har jeg rydda i stoffhyllene på hobbyrommet. Det dukker opp noen stoffer jeg hadde glemt, noen jeg kan legge vekk, og enorme menger jeg sliter med å plassere. Det gjør ikke saken noe enklere at jeg etter hver helg har hatt et nytt lass å plassere ;) Jeg må nok være litt mer kritisk på loppemarkeder fremover.Men så fiiint det blir her når jeg er ferdig! Nytt, stort skrivebord som jeg fikk til bursdagen er snart på plass. Og når både det og ryddingen er unnagjort, blir det veldig veldig bra. Lover å komme tilbake med bilder når det er ryddig og ferdig!

Nå håper jeg bare på litt ekstra energi fremover, så jeg får sydd bort alle disse stoffene!

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker farger, og bilder som dette gjør meg skikkelig glad. :) Ja, jeg vet jeg er merkelig - men stoffene dine var så pent sortert!

  SvarSlett
 2. Mhm, om man lukker øynene for den store usorterte haugen på gulvet, er det temmelig fint :) Jeg blir også glad av farger! Har ikke hatt stoffene mine fargesortert før, men jeg elsker det!

  SvarSlett
 3. Det ser så lekkert ut med masse stoff sortert etter farge.. Fryktelig inspirerende. Skulle ønske jeg kunne ha noe slikt på arbeidsrommet selv, men webdesign lar seg ikke stable i bokhyller, desverre :)

  SvarSlett
 4. Her så det ut til å være mange skatter! Lykke til med videre rydding og etterhvert sying!

  SvarSlett
 5. Du hadde masse stoff du, men det ser ganske så fint ut når det er farge sortert.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)