tirsdag 28. september 2010

Inspirerende 2-åring

I går fylte Maja 2 år! Det betyr at det også var nøyaktig ett år siden jeg sydde den første Majakjolen. Den ble til noen timer før jeg skulle i bursdagsselskap, og ble sydd fullstendig etter eget hode og magefølelse. Og sånn startet Epla-karrieren min. Det har blitt mange Majakjoler det siste året, i tillegg til en god del andre ting.

Min yngste kusine, Åsne, var enda ivrigere enn bursdagsbarnet på alle pakkene :pFor å komme med noe annet i gave enn en forutsigbar Majakjole (hun fikk en grønn kjole med jungelmotiv), sydde jeg noen smekker i går formiddag. Det ble to fine kardemommeby-smekker med frotté på baksiden og gul snor rundt halsen. Litt lenger modell enn de jeg har sett mange andre steder.Det er så mange fine smekker ute på Epla fra før, så jeg tror ikke det vil havne noen i Epla-butikken min. Men om noen av dere allikevel skulle være interessert i å bestille noe av denne smekke-modellen, så skrik ut :)En kjempefin bursdag, med store mengder pakker, pølser og kake!

5 kommentarer:

 1. Å, det Kardemommeby-stoffet er så koselig! Jeg hadde det som sengesett da jeg var liten, jeg kan det mønsteret ut og inn. :)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder, Ida! Og smekkene er perfekte; Maja nekter å ta dem av (Ja, hun har på seg begge to :)

  SvarSlett
 3. Grattis til Maja, og grattis til deg som fant på Maja-kjolene!

  SvarSlett
 4. Hei du! Har tenkt å bestille majakjole til min lille Anna når hun blir bittelitt større, foreløpig er hun bare 7 uker, så litt liten ennå. Men du. Jeg har oppdaga smekker som ser ut sånn: http://www.barnibody.no/nettbutikk/gruppe/list/22 og de er geniale når jeg ammer, slipper at det blir så mye melk på genseren/bodyen hennes. Er det mulig å bestille noe slikt fra deg? Bør helst være i ganske mykt stoff... Og slik at det "suger opp" melka... Hva tror du?

  SvarSlett
 5. Fristatprinsessa: Gratulerer så mye med lille Anna! hihi, Majakjolene er nok litt store ennå ja.

  Kan gjerne prøve meg på den smekkemodellen du linker til :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)