søndag 26. september 2010

Sprakende vakre tonerJeg har kjøpt platespiller og en gammel Tandberg-radio! Sammen spiller de sprakende vakre gamle toner. Kjempefint! :)

Det begynte egentlig med en helt annen platespiller jeg kjøpte på et loppemarked i vår. Den gangen glemte jeg forsterker, og platespilleren har blitt stående stum. Endelig fikk jeg kjøpt forsterker til den på loppemarkedet på Stabekk i går - en Tandberg Sølvsuper 10 for 200kr. Men da jeg kom hjem og skulle få i gang platespilleren, gikk den ikke rundt. Jeg ble såpass ivrig på å få dette til å virke, at da jeg fant en platespiller på loppemarked på Lysejordet skole i dag, kjøpte jeg den for 100 kr.

Nå er alt koblet opp og i orden, og stua mi er for øyeblikket fyllt av en gammel Vera Lynn-plate. Foreløpig får mono-høyttaleren som er innebygd i Tandberg-radioen duge, men jeg har et par gamle høyttalere jeg skal koble opp når jeg orker, for å gjøre det hele komplett.Plater har jeg noen få fine av, men ikke mange. Det håper jeg på å få gjort noe med fremover.Ellers kan jeg melde om en bra stoffavdeling på Lysejordet skole, med posesalg fra starten i dag. Jeg er veldig glad i posesalg. Noen helt store stoffunn ble det ikke, men noen fine ting ble det da allikevel :) Og noen ruller gammel tapet!

5 kommentarer:

 1. Åh! Jeg har også lyst på gammel platespiller!

  SvarSlett
 2. Så fin radio - minner om noe min gamle mormor hadde....vil også ha - og det er hyggelig med vinyl, har kost meg mange kvelder til lyden av knitrene vinyl....mimre mimre

  SvarSlett
 3. fant dette flotte bildet av radioen og bøkene
  akkurat nå
  håper det er greit at jeg putter det inn i kveldens samleinnlegg om fine gamle ting?

  sommerhilsen fra
  Åpent^hus

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)