onsdag 14. juli 2010

Nyhet - iPad-etui!

Denne gangen var det ikke mitt behov som var utgangspunktet. Jeg skulle GJERNE hatt behov for et iPad-etui, men jeg har desverer ingen iPad. Det har derimot Torunn og Bent, som kom med en forespørsel om etui.

Jeg har kommet frem til en enkel modell, som jeg synes passer veldig bra, og sydd flere varianter som ligger ute for salg på epla. De fleste iPad-etuiene har fått litt mer maskulint preg enn tingene jeg vanligvis syr, men jeg kan jo også sy i andre stoffer om noen har ønsker om det.
Modellen på bildet, var for å teste den ut i praksis på iPaden. De som ligger på epla er helt like, men med skråkanter på lokket. Hakket mer praktisk, tror jeg.

Det er vel ikke så mange som har iPad i Norge ennå, men nå er det i alle fall noen etuier ute på epla, til de som skulle trenge det :)

5 kommentarer:

 1. Kult!!! fine var de også :) Ser det er ganske mange selgere på epla som syr iphone-etuier men ikke vanlige mobiltelefonetuier. Men det er ikke alle som har iphone, og til vanlig tlf blir disse for store.. Dukunne ikke gjordt et eksperiment vel?. Sydd et par som er litt smalere og lagt de ut som mobiltelefonetuier. Da kan du jo se om det er flere enn meg på markedet :O)

  SvarSlett
 2. Heimlaga: jeg har laget et par mindre telefonetuier på bestilling. Jeg synes det er litt vanskelig å lage flere uten noen "standardstørrelse". Har du forslag til mål som kunne fungert som en mindre standard?

  SvarSlett
 3. Hehe, han veide faktisk 6,1 kg når de veide han.. Så kanskje han er litt stor:p Men ikke tykk. Mye pels da.....

  Og forresten, ja så pakken med visittkortetuiet lå i postkassen idag når jeg dro på jobb! Gleder meg til å åpne pakken når jeg kommer hjem;)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)