onsdag 21. juli 2010

Hjemme igjenEn litt forskrekket Muskatt ute i det fri. Det ble ikke så mye ute-tid, men litt ble det. Muskatt var veldig usikker, og gikk under hytta hele tiden. Og etter vi hadde vært ute, gikk han rundt og gapte i kanskje en time etterpå. Jeg ble litt nervøs, og tenkte at han kanskje hadde fått et stikk i munnen, men så sluttet han etterhvert å gape, heldigvis. Merkelig greie.

Resten av tiden på Hvaler, lå jeg på sofaen og hørte på lydbok og kikket ut på havet og trærne. Og det var stort sett det. Og ett iskaldt bad i havet.

Nå er jeg hjemme igjen, men jeg drar nedover når været bedrer seg :) I dag skal jeg sy litt bestillingsvarer, og kanskje begynne på noen nye Majakjoler.

7 kommentarer:

 1. Hørtes ut som deilig ferie.

  SvarSlett
 2. Å, så herlig det hørtes ut! Kanskje han var så overvelvet over alt der ute at han gapte?? ;) hehe, artig pus:))

  SvarSlett
 3. Vet hvordan det er. Mine katter ( som er innekatter) må bare løpe under hytta og helst rote rundt der..Hehe.. Kattene mine gaper hvis de er for varme ( løper og skal utforske litt for mye ute noen ganger). Prøv å gi han litt vann hvis det skjer igjenn. Ellers så synes jeg det er litt allright å gå tur i skogen med de ( en rolig løype med lite folk på kveldstid hvor det er litt kjøligere)
  Hilsen camsen :)

  SvarSlett
 4. Hei Ida!

  Takk for de fine mønstrene! Jeg gleder meg til å sy :-)

  Jeg lever av å synge og skrive, og har tipset om deg på mine hjemmesider. Synes bloggen din er fantastisk fin, og veldig hyggelig å lese!

  Sjekk: http://web.me.com/veslesol/Websted/Blogg_%26_Tips/Innlegg/2010/7/13_Idas_kreative_blogg.html

  Vennlig hilsen
  Veslemøy Solberg,
  som ønsker deg og Muskatt en fortsatt fin sommer :-)

  SvarSlett
 5. Takk for koselig bloggomtale, Veslemøy! :)

  SvarSlett
 6. Jeg vet om mange som har katten(e) sine som innekatter hjemme og lar dem gå fritt på hytta og det bruker ikke være noe problem, så ikke ha dårlig samvittighet for det :D
  Muskatt synes nok det er er spennende med nye inntrykk!

  SvarSlett
 7. Hei Ida! Snublet over dette på en blogg og tenkte på deg som har innekatt, er opptatt av miljø og økonomi.

  http://supera.blondie.no/alt-mulig/909

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)