torsdag 8. juli 2010

Kattehalsbånd in the making

Om en ukes tid setter jeg kursen mot hytta på Hvaler, og Muskatt skal få bli med. Jeg har tenkt til at han skal få være utekatt når jeg her der, og er veldig spent på hvordan det vil gå.

Men et lite halsbånd skal han i alle fall ha på seg - med navn og nummer, sånn i tilfelle. Jeg har bestilt navnskilt med inngravert med 'Muskatt' + mitt telefonnummer fra TheTwoBeans på Etsy. Håper det kommer før jeg drar!

Som selve halsbåndet, har jeg funnet en bagasjelapp-reim som passer helt supert. Litt usikker på om jeg skal bruke hele reima, eller om jeg bare skal bruke spenna og lage ny reim. Den er jo litt vel rosa for en hannkatt (selv om han ikke har baller).Han reagerer i alle fall ikke negativt med å ha på halsbåndet :) Men det skal sies at han bare har ligget og sovet siden jeg tok det på ham, og jeg tror han bare trodde jeg koste ham litt rundt halsen da jeg festet det.. Håper han beholder det på når han våkner!

4 kommentarer:

 1. Det kan være lurt å sy inn et strikk på en bit av båndet. Om du ser på de du kjøper på dyrebutikken er det lagt inn et sikkerjetsstrikk slik at han kommer seg løs om båndet skulle hekte seg fast i greiner og slikt. Ellers kan han jo bli kvalt :-/

  SvarSlett
 2. Oi, det hadde jeg aldri kommet til å tenke på av meg selv. Tusen takk for tips, Ingrid!

  SvarSlett
 3. Hvis du har tenkt til å la ham vandre ute alene på et sted han ikke er kjent så risikerer du at han vandrer langt og roter seg bort. I utgangspunktet er det en uskreven regel at katten må holdes inne i minst to uker på en ny plass for at han skal skjønne at han er "hjemme". Så det kan være litt skummelt:/ halsbåndet må du også være forsiktig med, selv med strikk i, jeg vet om flere som har funnet katten sin kvalt fordi de har hengt seg fast og ikke kommet løs.

  SvarSlett
 4. Hei Ida..


  Det kommer til å gå kjempefint på hytta med Muskatt i det fri, tenk så fantastisk for han..
  Og han er jo skeptisk når han er ute og vil nok holde seg i nærheten av deg..
  Henger du en bjelle på halsbåndet, så hører du han også, mye lettere å finne han vist han lusker rundt på egenhånd..
  Jeg kjenner at jeg gleder meg på hans vegne allerede :O)

  Lykketil og ha en deilig sommer begge to.
  Klem fra Oscar og jeg..

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)