mandag 19. april 2010

Sytråd i alle regnbuens farger, og mere til...

På et av loppemarkedene i helgen, fant jeg en liten metallboks som jeg plukket med meg for en billig penge. Søt liten husformet boks som det har vært te i - utrolig pratisk til rusksøppelkasse ved siden av symaskina og andre steder der det ikke passer med store søplekasser. Men gjett hva som var oppi! Små trådsneller i alle regnbuens farger, og mere til! Supre greier. Allerede i dag fikk jeg bruk for den ene, da jeg skulle sy håndsømmen inne i en ny Majakjole med lyserosa fór. Den fargen hadde jeg ikke i syskrinet fra før, så jeg ble reddet av loppen :)



Kjolen har jeg sydd i et stoff som også ble funnet på loppemarked i helgen. Jeg er helt forelsket i det. Nydelige farger, med blomster og sommerfugler. Det var sydd som et slags forheng da jeg fant det, og ser ut til å være fra 70-tallet, men er i perfekt stand. Tidligere i dag sydde jeg et iPhone-etui av det, som nå er å finne i min epla-butikk. Kjolen som dere får en liten sniktitt av på bildet over, vil jeg legge ut på epla i løpet av dagen.

3 kommentarer:

  1. Så flott att loppa kom til nytte..
    Du er flink!
    Ha ein fin kveld :-)

    SvarSlett
  2. Stoffet er nok fra 70-tallet. Mønsteret er veldig likt en hjemmesydd blå kjole som jeg hadde da jeg bare var et par år gammel. Kjolen ble flittig brukt av min store dukke senere.

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)