mandag 26. april 2010

Forrige loppehelg

Forrige helg fikk jeg besøk langveisfra, av Kristin, som ville være med mamma og meg på loppemarkeder. Hun bor i Kristiansand, og har ikke noe særlig med loppemarkeder i nærheten.

Forresten - hva gjør egentlig korpsene for å få inn penger i resten av landet? Det er da mange korps der og? Det virker som loppemarked er en sjeldenhet i alle andre fylker enn Oslo og Akershus. Merkelig.

Jeg kjente ikke Kristin på forhånd, annet enn gjennom bloggkommentarer, men hun var så koselig og snill og søt som kan man kan ønske seg, og en eksemplarisk husgjest.

Her skriver hun om loppekuppene hun gjorde. Blant annet en puff som jeg er veldig spent på å se hvordan blir når den er ferdigoppusset!


Og så fikk jeg ranunkler og økologiske skjokoladekjeks! :)I går var jeg på loppemarked på Jessheim. Ingen fine stoff-funn :( Men jeg fant en bunke med gamle, hjemmesydde forkleer! De var morsomme :) Og så kjøpte jeg to gamle kjøkkenvekter på posesalg helt på slutten, og lurte veldig på hvorfor de var blitt stående.

1 kommentar:

  1. Tihi, elsker at Muskatt titter ut under der, tar litt tid før man får øye på ham. Så søt!!

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)