lørdag 10. april 2010

Dagens lopper!

I dag har jeg vært på loppemarked i Lommedalen, på Høvik og på Abildsø. Det fineste, og mest innringende, var uten tvil Lommedalen (Lesterud skole). Der fikk jeg kjøpt en stor stoffhaug med et par dynetrekk, noen gamle gardiner og noen småduker og blonder. Flere av stoffene har jeg allerede en plan om hva jeg skal bruke til, og vaskemaskina står og går på 90-graders-vask :)

I tillegg til stoffer, kjøpte jeg et par gamle bøker, en blå fløtemugge fra Figgjo (bildet), og Scrabble! Jippiiii, scrabble!! :) Jeg har fått helt dilla på "Words With friends" på iPhone, som er ca det samme som scrabble. Veldig moro, men det er jo enda morsommere å spille det på ordentlig - og hva er vel da bedre enn å finne et helt fint scrabble-spill for 10kr på loppemarked :)

På Ramstad skole på Høvik, var det mye mindre utvalg og til høye fastpriser uten kvantumsrabatt. Fordi de hadde bestemt seg for å ha alt ryddig og brettet utover bordene, var det mange store plastsekker med tekstiler som lå uoppakket under bordene, som vi ikke fikk røre. Jeg kjøpte et par dynetrekk som jeg skal bruke til fór, men var ganske misfornøyd med opplegget de hadde der.

På Abildsø fant jeg noen små stoffbiter, men ikke noe helt storveis.Vel hjemme har jeg og Muskatt tilbragt litt tid ute på balkongen i stråååålende sol, vasket noen lopper, og jeg har laget meg knallgod laksemiddag, med bringebær fra bestefars hage til dessert. Alt i alt fornøyd med loppedagen, men nå er jeg helt utslitt... :)

Noen andre som har gjort noen loppefunn i dag? Jeg vil gjerne høre andres loppeberetninger, eller få linker til loppeblogginnlegg!

13 kommentarer:

 1. Eg var også på loppejakt idag. Syns utvalget der eg var var litt dårleg - omtrent ingenting av serviser og slikt... Men eg fann ei kakeboks og nokre smådukar. På ein bruktbutikk i nærleiken fann eg derimot eit heilt middagsservise i 40 delar (Figgjo). Ikkje akkurat til loppepris, men eg tok det likevel. Bilder inno hos meg seinare :)
  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 2. Jeg var på Smestad, Lilleborg og Abildsø i dag. Gjorde noen loppefunn, men det største var kanskje at jeg så Ida... du vet Ida... hun som skriver bloggen idaogmuskatt.
  Du gikk rett forbi meg på Abildsø. Det var veldig rart. Etter å ha fulgt bloggen din i lang tid føler jeg på en måte at jeg "kjenner deg", men du aner jo ikke hvem jeg er.
  Litt absurd egentlig.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. ...jo, og jeg så de hadde Stavangerflint - Turi Design, på Smedstad. Jeg kjøpte ikke, men da jeg så det husket jeg at det var et servise du samler på.

  SvarSlett
 5. Solvieg: gleder meg til å se bilder av serviset du fant!

  Belle: hihihi, nå får du meg til å føle meg som en kjendis! :p Jeg har gått rundt og smilt og småledd siden jeg leste kommentaren for omtrent et kvarter siden. Hihi, god start på dagen!

  Hvis du skulle se meg på et loppemarked senere, kan du jo si hei? :)

  SvarSlett
 6. Jeg har også vært på loppemarked. Jeg var i Vikersund og fant sju fine dynetrekk/laken. Men de var litt tynne, så jeg får se hva om de er tykke nok til handlenett eller om de skal brukes til noe annet.
  Jeg kom på at jeg ikke har kommentert ikke-nytt-kjøp og halvfabrikata-året ditt.
  Jeg forplikter meg til å ikke kjøpe nye klær dette året!

  SvarSlett
 7. Du lette jo etter mer miljøvennlige merkelapper. Jeg kom over denne posten:
  http://www.janssendesigns.com/2010/04/more-spoonflower-labels.html

  SvarSlett
 8. Hersens bihulebetennelse som gjør at jeg sover hele tiden. Ellers skulle jeg gledelig ha vært på loppemarked i helgen. Men, det kommer flere helger:)

  SvarSlett
 9. Slik lykt har jeg også:) Veldig søøøøt:)

  SvarSlett
 10. Jeg så en av kjolene dine i bladet "Henne" i går ;) (epla-reklame)

  SvarSlett
 11. Jeg var på Smestad i helgen, og det var en skuffelse i forhold til tidligere. Ikke fant jeg noe særlig, det var ikke mulig å prute og syns ikke de som "jobbet" der var noe hyggelig. Jeg ble f.eks stoppet i døren inn til gymsalen der de hadde klær fordi jeg hadde en bunke med dynetrekk i armkroken, siden jeg ikke hadde det i pose fikk jeg ikke komme inn. Ok, kan jeg få en pose da? Nei, du har ikke kjøpt det her svarte hun og pekte på dynetrekkene. Mens de tok 30 kroner per dynetrekk fikk jeg et dynetrekk og putetrekk, en bukse og to Norgesglass til 25 kroner på ene bruktmarkedet jeg var innom..

  Men fant mye fint til rommet mitt på bruktmarkedene, som Luxo lampe, rørkrakk og svær kakeboks med Tornerose på så gleder meg til å reise nedover igjen og møblere rommet mitt :)

  Så utrolig heldig du er som fant alle de knappene!

  SvarSlett
 12. Flytter til Oslo på fredag så da blir det mange loppemarked på meg i helgen :) Så heldig du er som har en mamma som også har loppedilla! Skal prøve å få lurt brodern til å kjøre meg rundt og, ellers blir det bare de det er lett å komme seg til med kollektivtransport.

  Var innom Tåsen skole like før de stengte i fjor høst og ble helt satt ut over hva som var igjen.. Tydelig at det var ingen der som hadde sansen for sengetøy fra 70-tallet, heldig for meg! Men vanligvis er jeg så luta lei at det blir ikke noen loppis på meg i det hele tatt på søndager, får min dose av trengsel og spisse albuer på lørdagen ;)

  Glemte forresten og takke deg for den superkoselige kommentaren din før helgen. Visste ikke om Google reader i det hele tatt jeg!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)