tirsdag 6. april 2010

Bambi

Da jeg var en tur hos pappa i påsken, tok jeg med meg noen gamle kosedyr-mønstre etter bestemor. Nå har jeg klippet ut bambideler i lilla filt, og er spent på hvordan den blir når jeg har sydd den sammen :)





PS, hvis noen er interessert i mønsteret - rop ut, så kan jeg godt scanne det.

10 kommentarer:

 1. jaa!jeg er interessert, det ser jo kjempekoselig ut! Snille du hvis du gidder å skanne det for meg.Og du? Har du noen gode råd til hvordan man tar avlegger av pelargonium ( jeg går ut fra at du har gjort det av forrige innlegg)? Jeg har for første gang fått et par av mine til å overvintre og det hadde vært moro å lage flere av dem! Jeg følger med her hos deg med stor glede, bare så du vet det, flinka.Tirsdagshilsen fra Hege

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se resultatet! :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at Øyvind har tatt vare på mønstrene av kosedyrene! Har du sett kosedyrene din bestemor hadde ferdigsydd? De er kjempefine! Det var en del prøving og feiling før de kom fram til de mønstrene du har fått der, Ida,men det ferdige resultatet ble bra! Det var ganske mange forskjellige dyr som ble produsert. Bambi var vel en av de søteste. Ellers likte jeg giraffen, elefanten og pingvinen godt :) Jeg har hatt kjepphesten her, og den har ungene lekt masse med! Blir moro å se når du har sydd ferdig bambi :)
  Klem!

  SvarSlett
 4. God morgen! :)
  Nå kom jeg på at jeg syntes kengurumamman med ungen var morsom :)
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 5. Tante Unni: Oi, var det så mange? Det eneste ferdig mønsteret jeg fant, var bambi. Det lå også arbeidstegninger til et ekorn, men ikke noe ferdig mønster. Så var det en ferdigsydd brun mus, og noe jeg ikke vet helt hva er - en veldig liten en i gul og rød filt, kan det være en firfisle?

  Jeg skal spørre pappa om han vet om flere mønstre og ferdigsydde kosedyr!

  Ha en flott dag du og! Klem!

  SvarSlett
 6. PS, Hege, mønster kommer snart!

  Pelargonier er ganske enkle - bare skjær av en dusk og sett den i ny jord, så har du flere pelargonier :)

  SvarSlett
 7. Det var mange dyr, og jeg tror din bestefar har de fleste ..... en plass :) Den hvite elefanten som står på den lillestua der det er så mange fotoalbum har du sikkert sett. Jeg husker ikke at det var firfisle, men dersom den du så var veldig liten så kan det være kengurubarnet.
  Ekornet husker jeg. Det paret som mamma og pappa utarbeidet disse mønstrene sammen med, var dansk. De sa "eggjern" om ekkornet, og det syntes Øyvind og jeg var veldig morsomt ;)
  Gi den ustyrlige pusen din litt ekstra kos fra meg :)

  SvarSlett
 8. Ritatir: jadajada! ;) Det kommer både mønster og bilde av den ferdige Bambien når jeg har fått sydd den ferdig. Jeg er bare litt somlete :p

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)