lørdag 27. februar 2010

Dagens humør

Dagens humør: Kay Starr - It's a Good Day

Hodepinen som henger igjen fra i går kveld, og nakkestivheten prøver jeg å fortrenge. Det snør som bare pokker ute og Muskatt er i krigshumør. En fin lørdagsmorgen så langt, og jeg er i veldig godt humør. Jeg har bestemt meg for å orke og sy noen iPhone-etuier i dag. Med hempesak, så man har mulighet til å henge de rundt halsen. Og kanskje noen passetuier, de er morsomme :) Og i kveld natt er det curlingfinale! Det blir spennende! Håper bare jeg holder meg våken..

Og der kom det ny sang på Spotifyen min! Melanie Safka - Animal Crackers. Ikke noe å si på humøret når man hører på den heller :) Og etterpå kommer Melanie med Psychotherapy. Den er fantastisk. Åh, jeg elsker Melanie. Og så kommer Crosby, Still, Nash & Young - Teach Your Children. Jeg elsker igrunn mye av musikken på Spotifyplaylisten. Og det er veldig mye forskjellig der!

Hva skal dere gjøre i dag? Hva hører dere på?

5 kommentarer:

 1. Hei Ida Victoria.

  Jeg skal i barnebursdag, lage en ny silketrykkramme til nøkkelbånd og ellers prøve å få sneket inn så mye søm som mulig uten at familien merker det... -Utfordring.

  SvarSlett
 2. Ut å måke snø er vel det jeg må gjøre i dag. Men med småfugler i trærne som blir såå fornøyde når jeg kommer ut med mat til dem så blir det nesten bare koselig :)

  SvarSlett
 3. I dag skal jeg vaske huset og klær, men først muligens se Da Vinci Koden som jeg har hatt lyst og se igjen lenge! For øyeblikket hører jeg på naboen som freser snø og sender store baller av det inn i veggen min.

  SvarSlett
 4. Slapp av! Jeg har flere kaninputer! Skal holde av en til deg.

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)