fredag 7. oktober 2011

Majakjoler i str. 4-5 år!

Endelig! Majakjoler i størrelse 4-5 år er på plass i butikken, etter at jeg har fått en del forespørsler om det, og hatt det i bakhodet i evigheter. Siws datter, Silja, fikk være prøvekanin for den første kjolen, så jeg fikk se hvordan den satt og om det ble riktige mål og proporsjoner. Både Siw og Silja ble fornøyd med kjolen, og den eneste endringen på mønsteret jeg gjorde etter den første kjolen, var å avrunde litt mer under armene.


Majakjolene jeg lager er romslige kjoler, med en fasong som sitter pent lenge. De kan brukes som lette sommerkjoler uten noe under, eller med T-skjorter eller tykkere trøyer og strømpebukser under. Kjolene i str. 4-5 år er i samme fasong som de andre Majakjolene, men med disse målene:
Lengde fra skulder til nedre kant: ca 62cm
Bredde under armene: ca 33cm

(Det er litt vanskeligere å ta bilde av de store kjolene, fordi de ikke vil henge flatt på skapet.. Dere får i stedet ta mitt ord for at de har samme A-fasong som de andre Majakjolene :p)

Foreløpig har jeg bare lagt ut to store kjoler, men flere kommer etterhvert. Jeg lover imidlertid ingenting om når, siden jeg har vært veldig lett å avspore den siste tiden, og har en million prosjekter på gang ;)


Trykk på bildene for å komme til kjolene på Epla!

4 kommentarer:

 1. Superfine! Du er skikkelig flink. Jobber du med å sy på heltid? Er så imponert over alt du lager :)

  SvarSlett
 2. Nydelige kjoler! Jeg er så imponert over alt du lager! :)

  SvarSlett
 3. Herregud så nydelig den gule kjolen er!!!!!

  Hilsen Anne Marit :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)