fredag 30. desember 2011

Tversover

Nei, jeg gir opp knytinga for i kveld, og innser at det er en bra ting med juksesløyfer med strikk..


Etter å ha utbasunert så eplekjekt at "det kan vel ikke være noen sak å knyte en sløyfe?" måtte jeg prøve det selv. Men det var visst ikke så lett allikevel. Selv grundige youtube-videoer har en slags blindspot, der det plutselig skjer et eller annet jeg ikke får med meg, og så blir alt feil. Skal gå på med friskt mot igjen en annen gang, men i dag nøyer jeg meg med å konkludere med at jeg forstår de som ikke vil ha ordentlige sløyfer ;)

3 kommentarer:

 1. Til og med Richard Gilmore i Gilmore girls må få hjelp til å knyte sløyfa si, så ingen skam å streve litt :) PS: Fikk handlet inn alt jeg trenger til tiramisù i dag, så i morgen prøver jeg meg!

  SvarSlett
 2. Really? Ida da ;-) Jeg skjønner hva du mener med blind spot, jeg så mange videoer før jeg skjønte det: en 10 minutters veldig grundig en fikk det godt frem (Man kan spole frem til blindspotten og droppe resten av small talken - http://jippijei.blogg.no/1316036319_nyhet_tversoverslyfer.html) Men min samboer orker ikke lære seg, og nå har jeg fått gode tilbakemeldinger på juksesløyfene mine og, så det blir nok fler av dem fremover ja.

  GODT NYTTÅR!

  SvarSlett
 3. eg fekk det til med hjelp av denne: http://www.youtube.com/watch?v=VJv4Qh7zR3E

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)