søndag 1. mai 2011

Mai!

Det er så deilig at det er mai! Herlige mai! Og som vanlig starter mai med morgenkosert fra verandaen med Østensjø Janitsjar - iført pysj og morgenkåpe, og med kaffekoppen i hånda. Fin start på dagen.Snart bærer det ut på loppejakt. Ønsk meg lykke til! :)

6 kommentarer:

 1. Jeg er så misunnelig!
  Loppemarked hele tida jo:)...

  I Kr.sand er det ikke på langt nær så mange/store..

  Var på et lite på Eg i går, og skal på et til lørdag igjen som er litt større...

  Så blir det nok et par til i sommer, hjemme i Kragerø....

  Loppemarked gir meg sommerfugler i magen og en tilfredshet som er herlig!!

  Lykke til på jakten!

  SvarSlett
 2. Var du tilfeldigvis på loppejakt på Stav i dag og til og med kjøpte deg mat ute i skolegården? Jeg så ei der som jeg tenkte kunne ligne på bildene jeg har sett av deg her inne, men jeg torde ikke å spørre i tilfelle jeg tok feil. Jeg prøvde å holde lommeboka jeg har kjøpt av deg synlig for deg, sånn i tilfelle du så den. :)

  SvarSlett
 3. Ja, det var så trivelig med korps til mårran idag...kanskje du ikke bor så langt fra meg...utenfor her var det Oppsal Janitsjar som gitt ;)

  Ingen loppejakt på meg i helgen, men jeg har plukket med meg noen skatter fra hivesjauen til borettslagene her oppe...kommer snart på bloggen.

  Fin uke te dæ! :)

  SvarSlett
 4. Ida: det er absolutt en av fordelene med å bo i Oslo/Akershus ja! :) Lykke til med sørlandsloppene!

  Høytrykk: Ja! Det var nok meg du så :) Og når vi var ferdige med loppejakten, satt mamma og jeg oss ved de bordene og spiste litt :)
  Jeg så dessverre ingen Stin&Ting-lommebok, men når jeg er ute, er det som om jeg har på meg skylapper.. Utrolig lite oppmerksom på ting rundt meg. Neste gang må du si hei! :)

  ReVinyl: Da bor vi nok ganske nære hverandre ja! For litt siden var det Oppsal Janitshar som gikk forbi ehr også, og øvde: http://home.powertech.no/celes/blogspot2/oppsaljanitsjar.JPG - og når du ser det bildet ser du sikkert hvor jeg bor også; på andre siden av veien for de nye blokkene du ser på bildet :)
  Den hivesjauen her får jeg helt vondt av.. Syns folk kaster SÅ mye fint og brukbart, som heller burde blitt gitt til loppemarked!

  SvarSlett
 5. Så moro at det var deg! :) Jeg skal kvinne meg opp til å si hei neste gang. Eventuelt la jentene gå forbi deg i Majakjolene sine, slik at du kan se oss også. :)

  SvarSlett
 6. Det hadde vært veldig moro å treffe på et par småjenter i Majakjole! Håper vi ses igjen! :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)