tirsdag 17. mai 2011

Bunaden

Sånn ser den ut, bunaden min, som er en beltestakk fra Telemark. Jeg føler meg fin som en hane (høne? påfugl? løve?) i den!

Jeg fikk bunaden av mamma til konfirmasjonen, og har selv vært med på å velge ut fargekombinasjoner og bånd på den. Elsker den, og er veldig glad for å ha bunad.


Håper alle har hatt en strålende feiring!

14 kommentarer:

 1. Fy faen og fin du er i den Bunaden. ellers oxo da ;) hihi

  SvarSlett
 2. Den bunaden er sååå vakker, og den kledde du godt :) Fiine bilder!

  SvarSlett
 3. Åh, jeg HAR så lyst på den! Vet du hvor mye den kostet?

  SvarSlett
 4. Beltestakk fra Telemark er helt klart en av de fineste bunadene!!

  SvarSlett
 5. Takk takk alle sammen! Jeg nyter alt skrytet, og er helt enig i det ;)

  Frk.Festli: det er dessverre en av de dyreste bunadene.. :/ Vet ikke nøyaktig hvor mye min kom på. Det hjalp nok litt på prisen at mamma gjorde noe av jobben selv, men det blir uansett dyrt. Jeg kjøpte min fra Almankås i Bø. Du kan jo kontakte dem og høre (http://www.almankas.no)

  SvarSlett
 6. Ja, er smertefult klar over det :O Ser det er en del brukte, og lurer på om jeg skulle gått for det.. Hmm. Får tenke litt :) Takk for tips!

  SvarSlett
 7. Herlig med bunad da! Fint å se at det er stor variasjon i bunader også, så jeg er en som blir glad når jeg ser "rare" bunader i folkemengden på nasjonaldagen vår. Du var nydelig i bunaden din:D

  SvarSlett
 8. For en flott bunad du har! Jeg likte fargekombinasjonen veldig godt. Selv fikk jeg Øst-Telemarkbunad til konfirmasjonen, men skulle gjerne ha hatt en beltestakk. Det var liksom ikke noe alternativ den gangen jeg fikk bunad, for hele slekta skulle ha lik... Men jentene mine skal gjerne få beltestakk hvis de har lyst. Og da har jeg lyst på en selv også!

  Flotte bilder!

  SvarSlett
 9. Nydelig bunad! :) Får lyst på bunad jeg og! :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 10. Nydelig bunad, den aller fineste! Og du er jo vakker både med og uten bunad. Kjempefine bilder, din glede over 17. mai vises! Linn Cicilie

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)