fredag 27. mai 2011

Endelig!

Endelig ble det litt bra vær igjen! Jeg har hatt flere planter stående som skulle pottes om, og god lyst til å ordne med blomster og tomatplanter ute på balkongen. Men det har jo blåst katter og kjerringer og regnet og vært bikkjekaldt. Men endelig ble det en fin balkongkveld!

Jeg har pottet om en nydelig ny blomsterbusk..
Pottet om og satt ut tomatplanter..


Plassert en stor bukett prestekrager(?) i en keramikkrukke fra loppemarked. Jeg synes dessuten det er koselig at humlene elsker den. Humler er noen fininger. Og balkongskilleveggen min har imponert med å stå standhaftig gjennom all vinden!


Og jeg har plantet en pelargonia-sort som skulle være velegnet til balkongkasse, i nettopp balkongkassa. De skal visst elske stekende sol, og blir stooore med masse små røde blomster :)


Nåja, veldig bra vær ble det kanskje ikke. Det er fortsatt mye lumske skyer der oppe. Det får så være.. Håper bare vi slipper mer av den vinden.


Ha en fortsatt fin fredagskveld, og god helg!

4 kommentarer:

 1. Så koselig balkongen din er! De prestekragene heter margeritter så vidt jeg vet. :)

  SvarSlett
 2. Så koselig du har gjort det med planter på verandaen din! Du har vært flittig i dag :)

  Ha en fortsatt fin helg :)

  - Maria Isabel

  SvarSlett
 3. Fine blomster! "prestekragene" er vel margeritter :)

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig du har gjort det! Og litt morsomt med det ene bildet med pelargonia-kassene dine, for jeg kan se hvor du bor og hvilken gate du bor i bare ved å se på bildet :-). Jeg er oppvokst på Oppsal skjønner du :-)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)