søndag 20. juni 2010

Tygriket

Tygriket har mye fint å by på. Vi var i Kinna og området rundt - litt sør for Gøteborg, i Mark kommune. De fineste stedene var Tygbiten og Berits vävstuga. For ikke å glemme det nydelige stedet vi bodde - Kinnahult Bed & Breakfast.

Det har vært en veldig fin tur. Vi har ikke stresset rundt (det hadde jeg jo aldri orket), men tok oss heller god tid, og har avslappet og i ro og mak kunnet ta inn alle inntrykk fra stedene vi har besøkt. Det har blitt både bruktbutikker, stoffbutikker og garnbutikker.

Hver dag bød på en liten lunsjutfordring. Vi skulle jo spise matpakkene våre.. Og når man finner et bord med stygg og skitten overflate, kan man jo bare dra frem et av mange stoffer som ligger i bilen, og bruke som duk. Finfint. En annen dag, brettet vi ut et av stoffene til piknikkteppe i en steintrapp.Textilmuseet i Borås hadde flere fine utstillinger - og ett sted kunne vi prøve på oss fine, gamle hatter.Litt av fangsten er lagt utover for å beundres.. Herlige, enorme trådsneller! Er den i midten nederst brun, grå eller lilla?Stay tuned - flere bilder av fangsten kommer etterhvert :)

2 kommentarer:

  1. Vil kalle den i midten for en mørkere gammelrosa.

    Fin hatt du har funnet deg!

    SvarSlett
  2. Tenkte jeg skulle si lilla, men mørkere gammelrosa passet kanskje bedre :) (eller mørkest gammelrosa)

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)