onsdag 30. juni 2010

Enda en økologisk etterlysning

Takk for masse tips om økologisk ansiktskrem i det forrige innlegget! Det er jo en jungel av alt mulig rart der ute, så jeg liker mye bedre å få tips fra andre som har erfaring med det jeg er ute etter :)

Og i dag vil jeg mase litt mer om økologiske tips. Denne gangen er det foundation jeg lurer på.
Noen som vet om en som er like god som i.d. bare minerals?Mascaraen jeg bruker (L´Orèal double extension beauty tubes) trooor jeg at jeg har nok av til at den holder ut kjøpestoppåret mitt ;) Jeg er ikke klar for å gi opp den. Den er helt fantastisk, og overlegen alt annet jeg har prøvd. Den smitter overhode ikke av hvis du gnir deg i øynene eller finner på noe annet sprell, fordi den legger seg på vippene på en helt annen måte. Fjerning: press en lunken bomullspads over hvert øye i ca 30 sekunder, og dra av hele greia. Ikkeno mascaraguggrester i øyekroken eller noe. Helt herlig.

Det ble visst en liten avsporing fra poenget. Økologisk mineralfoundation? Hjelp!

16 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en fantastisk mascara! ingen rester? går d an?? herregud! Den må jo nesten kjøpes.....

  Men over til foundation..Everydayminerals er jo veldig bra!
  selges faktisk på coverbrands.no nå:D hurra:D

  SvarSlett
 2. Løvinnen: hmm.. det står ikke at Everydayminerals er økologisk..?

  SvarSlett
 3. http://www.everydayminerals.com/about/about-us

  :)

  SvarSlett
 4. Haust: takk! Det er den søteste og finese "om oss"-siden jeg har sett.. :P Da skal jeg bestille derfra!

  SvarSlett
 5. Everyday Minerals er fantastisk, og etter min mening veldig mye bedre enn i.d. - men det er vel smak og behag som alt annet. Eller kan du kanskje sjekke ut Tikei (http://www.tikei.se/) :)

  SvarSlett
 6. Hugs at du kan bestille gratis varerøver (mot porto), slik at du kan finne varianten som passar deg før du kjøper meir. Fantastisk service, spør du meg! :)

  SvarSlett
 7. ja, mineralfoundationen fra Tikei.se er fantastisk!!!! Siden jeg prøvde den første gang har jeg aldri vurdert å gå tilbake til bare minerals. de har også en knallgod kabuki-kost :O)

  SvarSlett
 8. glemte å si at på Tikei kan du bestille prøver på de ulike foundationene + annet til 10 kr stk. Genialt :O)))

  SvarSlett
 9. Shamini: takk! har bestilt en drøss med prøver fra Tikei nå :p

  Haust: Takk! Så det, men så trykket jeg bestill på gratisprøven, og da sto det $5..? Ser om jeg kan finne en butikk som selger det, og prøve den der i stedet :)

  Heimlaga: Ikke mindre enn 13 prøver er bestilt fra Tikei nå! :D Veldig fint å få prøvd flere foundation-farger skikkelig (+ rouge +øyenskygge :p)

  SvarSlett
 10. Jeg henger meg på everyday minerals, de er veldig bra!

  SvarSlett
 11. Bare hyggelig, Ida! Glad for å kunne bidra med noe. :)

  Everyday Minerals har endra opplegget sitt. Før kunne du få tilsendt gratis sett med prøver (foundation, et eller annet annet og blush), men jeg antar at det ble så populært at de måtte sette en liten pris på det hele. Dumt, men favorittfoundationen min er fortsatt fra EDM. :)

  SvarSlett
 12. fant du ut mer om everydayminerals? Det står på hjemmesiden deres, everydayminerals.com at den er økologisk osv.. ser flere har anbefalt den iallefall...

  SvarSlett
 13. Eneste problemet med at du har maskaraen i et år er at det egentlig er en ferskvare som bør byttes ut hver 2-3 mnd etter at du da tatt den i bruk, uavhengig hvor mye du bruker den egentlig. Den er nemlig kjempefint medium for bakterier og gro i.. så kan gi deg en skikkelig stygg øyebetennelse om du er uheldig :(

  SvarSlett
 14. Kristine: Jeg har to uåpnede mascaraer i tillegg til den jeg bruker nå ;) (Kjøpte dobbeltpakke på tilbud litt før dette året begynte ;)
  Jeg bruker de nok litt lenger enn 2-3 mnd. Men har heldigvis sluppet unna øyebetennelse. Takk for advarselen!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)