lørdag 12. juni 2010

Fargeinjeksjon

Endelig litt nytt i butikken min! Det har blitt lite i det siste, og jeg har hatt så mange fine stoffer jeg har verket etter å sy i, og flere nye ideer i hodet. Men orker man ikke, så orker man ikke.

Jeg har lenge tenkt på om jeg skulle lage noen hårstrikker og legge ut i butikken min. Jeg har laget flere før - både til meg selv, og som en liten ekstragave til noen kunder, men ikke tatt skrittet over til å selge dem. Det er jo dessuten så mange andre fine hårstrikker på epla.. Men nå har det allikevel kommet noen strikker i Sting & Ting tekstildesign!

Og om du vil matche iPhone-etuiet med hårstrikken, er det bare å slå til.. :pDet er så fint å sy i fargesprakende gamle stoffer! Stoffet i neonfarger til venstre på bildet, planlegger jeg å også sy en toalettmappe til meg selv i. Må bare finne ut hvordan den skal se ut først.

Det i grønt, gult og blått i midten, er rester fra en kjole mamma sydde på 70-tallet. Kjolen henger i klesskapet mitt og venter på en varm sommerdag.

Stoffet til høyre har også vært en kjole som mamma sydde på 70-tallet.

Ønsker alle som er innom en strålende helg, til tross for pøsregnet. En regnfull helg kan jo også bli kjempefin :)

5 kommentarer:

 1. Veldig spreke farger:)) så flink du er..!!

  SvarSlett
 2. Så stilig med matchende strikker og iPhone-etuier! Papiret de er festet på passet også så fint. Skulle nesten vært solgt sammen...

  SvarSlett
 3. Mmm...finfine fargar på ein regnvérsdag!

  Fortsatt god helg! :)

  SvarSlett
 4. Farger lyser virkelig opp i gråværet - og aldri så galt - - -

  Jeg har fått sydd en kjole til koskat (se bloggen) - og nå er har jeg klipt stoff til nye puter. Må bare få flyttet katten bort fra stoffet slik at jeg kan begynne og sy

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)