onsdag 31. mars 2010

Tøykurver og god påske!

Jeg har litt dilla på tøykurver nå om dagen. De er ganske morsomme :) Det er sånn det er med syprosjektene mine, det kommer noen blaff som resluterer i flere varianter av det samme. Og når jeg har testa ut alle stoffene og variantene jeg syns passer, kommer det gjerne noe annet over meg :)Det blårutete stoffet er gammelt og veldig mykt og behagelig, mens det hvite er litt kraftig og stiver opp. Noen andre forslag til hva det blårutete stoffet passer til?

Neste i sykøen min, er en lilla Majakjole som jeg tror blir veldig fin. På sist loppemarked, fikk jeg tak i et nydelig, gammelt lilla dynetrekk som jeg skal bruke til fór. Egentlig er det litt for fint til fór, men jeg tror det blir for nattkjole-aktig om jeg bruker det på selve kjoleforsiden, og dessuten blir det utrolig mykt og behagelig til fór!

Hva bruker dere påsken til? Mange som er på fjellet? Ha en god påske, uansett hvor dere er!

7 kommentarer:

 1. Stilig korg!
  Og tøft stoff, akkurat same stoffet (trur eg) som eg fekk Haust til å lage meg handlenett og små pungar av. http://refleksjon-sigrid.blogspot.com/2009/11/gjenbruk.html

  God Påske!

  SvarSlett
 2. Riktig god påske til deg også, Ida! :)

  SvarSlett
 3. God påske, Ida! :D

  Her blir påska tilbrakt heime hos ho mor (og eit besøk hos farmor), med intensivkurs i strikking av hel og tå på tjukkesokkar ;) Hehe.

  SvarSlett
 4. Kose seg med både barn og barnefri, sammen med Takapa og "pølse-hundene". ;)

  Nydelig kurv. Er innom siden din på epla, og sikler rett som det er på noe. Brått så handler jeg noe.

  Flott Påske til deg!

  SvarSlett
 5. Kjempefine tøykurver! :) Du er så flink til å sy!

  God påske :)

  SvarSlett
 6. Kjempefin korg! Vi skal feire bryllup i Trøndelag på laurdag - så der blir det full fres og familieliv! Ha ei fin påske!

  SvarSlett
 7. Kurvene die ER kjempefine - og du finner sikkert noe å bruke resten av stoffet til :-)

  Her er påsken veldig stille - så lenge kattene ikke bråker for mye (du vet jo at vi har Miss i pensjon). Mannen jobber for det meste, så jeg koser meg med å strikke, montere og tove tøfler.

  Fortsatt god påske!

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)