lørdag 13. mars 2010

Prosjekt fargerik sofa del 2: To ferdige puter

Sånn ble dagens resultat! To dagsferske lappeputer (og en nyinnkjøpt pute fra Strand som passer godt inn i "prosjekt fargerik sofa"). I morgen tror jeg at jeg skal fortsette med en ny lappepute med bare grønnfarger.Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å lage lappeputerekk til Epla-butikken min, men hvis noen kunne tenke seg å finne slike putetrekk hos Sting & Ting, kan dere jo si fra :)

6 kommentarer:

 1. Putene ble kjempefine! Jeg synes det er moro å følge med på hva du lager!

  SvarSlett
 2. Se der ja, kjempe fine puter :O)
  så gøy..
  Helt sikkert noen som vil ha putene dine, så bare lag mange du.
  Da gleder jeg meg til i morgen da, så er det en grønn en der også..

  Ha en fin lørdagskveld :O)
  Klem.

  SvarSlett
 3. Kjempefine! Jeg dør etter et "prosjekt fargerik sofa" selv, vi har styggestygge svarte skinnsofaer som vi bare kjøpte fordi de var billige der og da og praktiske siden vi skulle ha unge. Og praktiske er de jo, for all del, men fader så stygge! Og alle putene jeg prøver å putte oppi faller bare ut og ligger strødd utover hele stua. Jeg drømmer om en fin, myk stoffsofa med VID sittedel, sukk.. kanskje etter neste unge. I mellomtida prøver jeg å finne på et slags patent til å dekke den til, men alt sklir jo bare av og jeg vet ikke helt om jeg føler for å feste borrelås på den :P

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine!
  Du må vurdere å legge ut slike på epla, da har du en kunde i meg!! Så utrolig fin den nye headeren din er blitt, forresten.

  SvarSlett
 5. Knallfine puter!! :)
  Ser du er på plass på fotoskolen - synes du det virker som et greit opplegg? :)

  SvarSlett
 6. Takk, søte dere :)

  Aslaug Marie: Uff, hva om du trekker noe stoff rundt, og fester med sikkerhetsnåler under putene? Hvorfor føler du ikke for borrelås? Hvis du fester det under putene, bør det jo gå an å få det ganske fint? Uansett, lykke til.. :p

  Annikken: Da tror jeg det kommer i butikken etterhvert! Jeg er så svak for ros.. ;)

  Gry: Tja.. Skjønner ikke hva hun mener med denne "dotten" som nevnes hele tiden, så jeg har ikke helt kommet i gang. Men det blir sikkert bra :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)