søndag 15. januar 2012

På bestilling

En del av Majakjolene jeg har sydd tidligere, har jeg stoff til å lage flere av. For å kunne ha et bredere utvalg i butikken min - både av stoffer og størrelser, har jeg nå valgt å legge ut en del av disse som et bestillingsutvalg. Jeg bruker bildene fra kjolen jeg har sydd tidligere, og syr en tilnærmet identisk kjole først når bestillingen kommer inn.Kjoler som sys på bestilling, er merket med * i tittelen, og i produktbeskrivelsen har jeg lagt til informasjon om størrelser, samt: "* OBS! Denne kjolen blir sydd på bestilling, og leveringstid på opp til en uke må beregnes. Kjolen som er avbildet, er en jeg har sydd tidligere. Den du får kan ha små variasjoner fra den avbildede kjolen."

Med at kjolen kan variere fra den avbildede, mener jeg at mønsteret kan bli plassert bittelitt annerledes, og det kan være et annet fór og andre knapper enn det som er avbildet - men med ved første øyekast kommer de nok til å se helt like ut.


Kjolene som sys på bestilling kan bestilles i den størrelsen du ønsker. Bare skriv størrelsen du ønsker i "kommentar fra kjøper" når du handler:


Det vil bli et mye bedre utvalg i butikken min nå, og jeg sparer litt arbeid på å ta bilder og sy opp et stort lager. - Men selvfølgelig vil jeg i tillegg fortsette å sy Majakjoler i stoffer jeg ikke har brukt før, og legge opp kjoler for salg der det du ser på bildene er det du får. Bestillingskjolene blir i tillegg til slik jeg har gjort det tidligere.

Hva tror dere om denne løsningen med å sy på bestilling? Er det like greit som å handle kjoler som er ferdigsydd og klare for salg? Og kommer det tydelig nok frem at kjolene med * er bestillingskjoler? Jeg har tro på at dette er en god løsning både for meg og kundene, og håper responsen blir god! :)

8 kommentarer:

 1. Synes det ser ut som en god løsning!!
  Er ikke alltid det passer og ha et enormt lager hele tiden! Og nå kan jo kundene dine få en kjole de har drømt om, men kanskje ble solgt rett for nesen på dem!!
  Ha en fin søndag!
  Klem Mona :-)

  SvarSlett
 2. Syns det så veldig bra ut! Men kanskje skrive "bestillingsprodukt" i tittelen også? Jeg hadde i alle fall satt pris på det som kunde.

  Kjempeflott løsning du har fått på arbeidsrommet! Må være herlig med klippebord i ståhøyde, skulle ønske je hadde plass til deg og :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Du får vel plutselig plass til klippebord i ståhøyde du også, så ofte som du flytter :p

   Slett
 3. Nyyydelige kjoler. Jeg har allerede forelsket meg totalt i to av dem! Bestilling fra meg kommer! :-D

  SvarSlett
 4. Synes det ser flott ut jeg, skulle nesten ønske jeg var 4 år og hadde retrogul Majakjole selv :)

  SvarSlett
 5. Haha, så nettopp at den forrige kommentaren min ble litt feil. Dumme autokorrekt! :) Men om du skulle komme hit til nord så har jeg plass til deg inne på arbeidsrommet :p Men altså ikke plass til klippebord. Ikke dette året i alle fall ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, jeg skjønte at det ikke var meg du ønsket deg plass til, men hyggelig at det hadde vært plass til meg allikevel! :p (Jeg har for øvrig skrudd av autokorrekt på telefonen nå, og det er SÅ deilig å slippe alt det tullet!)

   Slett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)