fredag 27. januar 2012

Kjøpestopp

Det er nå over en uke siden artikkelen med meg om kjøpestopp stod i Klar tale, og jeg tar meg derfor den frihet å gjengi den i sin helhet her på bloggen :)(De som fortsatt syns teksten er litt liten, kan trykke her for å se et større bilde.)


Jeg har fått så mye fin respons på artikkelen, og vil spesielt trekke frem denne kommentaren: "Jeg jobber på en spesialavdeling for barn med Asperger syndrom og artikkelen din i klar tale var utgangspunkt for en veldig interessant diskusjon i dag!! Alle var enige om at de syns du var veldig flink og at det var en god idé. Også fikk vi snakket endel om hva "nødvendige" ting i hverdagen er. Flotte greier! " - veldig hyggelig å høre at jeg kan være med på å skape gode samtaler! Håper flere lar seg inspirere! :)

God helg!

12 kommentarer:

 1. Kjempefin artikkel. Jeg er inspirert! :)

  SvarSlett
 2. Det var en fin kommentar å få. Det viser bare at gode handlinger skaper gode ringvirkninger :)

  SvarSlett
 3. Jeg og blir veldig inspirert, jeg har jobbet gjevnt og trutt med å kjøpe mindre. men man kan jo aldri bli for bevisst. Kjempe bra jobba :)

  Og super artikkel :)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott♥
  Nå fikk du meg til å tenke på noe..men jeg hadde nok ALDRI klart å sette kjøpestoff for meg selv..

  Ha en flott fredag og god helg

  Klem fra Lill

  SvarSlett
 5. For en gjennomføringskraft! Jeg er dødsimponert. Ingen planer om å gjøre noe lignende for min egen del. Men man gjør seg jo noen refleksjoner. Kanskje jeg kan gjøre noen små grep i eget kjøpemønster? Alle monner drar, ikke sant?

  Vi elsker forresten ennå Maja-kjolen vi kjøpe av deg for over et år siden! Får masse flotte kommentarer. Den er bare sååå fin!

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 6. Artikkelen er herved lest, fordøyd og virkelig tatt til etteretning! Har herved satt meg noen lignende mål!

  SvarSlett
 7. Strømpebukseproblematikken skjønner jeg! Fin artikkel og fint prinsipp. Jeg har huset fullt av tenåringer og det er litt vrient å være konsekvent men jeg prøve faktisk i det små, på en måte.

  SvarSlett
 8. Fantastisk at det finnes mennesker som gjør ting som deg! Du inspirerer meg, og helt sikkert mange andre. Jeg prøver selv å være veldig bevisst på mine valg når jeg handler, men må innrømme at på klesfronten blir det litt hit og dit. Jeg skal prøve hardere, jeg har tross alt masse klær!
  Stå på! :)

  SvarSlett
 9. Vidunderlig! Dette er første gangen jeg er innom bloggen din, og jeg kjenner igjen den deilige følelsen av å ville "lese ut" en hel blogg. Jeg har lenge lyst til å prøve dette, og gjorde det til en viss grad tidligere. Innredet ny leilighet kun med bruktkjøp eller hva familie og venner hadde stående. Nå har jeg fulgt etter en militær samboer til en liten bygd i nord-norge. Og det er ikke en bruktbutikk på flere timers avstand. Du inspirerer meg til å forsøke allikevel! Alt går med litt kreativitet og planlegging! Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 10. Heisann!
  Dette er kjempeinspirerende. Har du lest "Motemanifestet"? Er en bok som dokumenterer shoppestopp + tips om å endre allerde eide klær etc. Veldig kult. Bloggen din virker som en godbit, forøvrig. Gleder meg til å bruke morgendagen til å surfe litt rundt her - så flott med slike blogger som din! (-: Takk for inspirasjon.

  SvarSlett
 11. Kjempe inspirerende! Glad jeg fant bloggen din, nå skal jeg lese mer av den etter hvert :) Har vurdert kjøpestopp selv, tror jeg kanskje kunne klart det, men har en stor svakhet - gaver til andre. Jeg kjøper ikke til mange for tiden, bestevenninen min, kjæresten og til nøds søsteren min. Men det blir jo fortsatt noen kjøp... Ikke kan jeg sy, strikke eller noe slikt, er egentlig veldig lite kreativ så føler ikke jeg kan gi bort slike gaver. Da ville de nok bare ha gått rett i søpla hos mottaker. Men det går vel også litt på oppfinnsomheten min, og selvfølgelig holdninger. Det er en slags følelse av at jeg må gi til de jeg bryr meg så mye om, og spesielt hvis de gir til meg! Føler meg gnien hvis jeg da ikke skulle gitt tilbake.. Oi, nå ble det langt, beklager! Uansett, kjempefin blogg, legger deg til i listen på min, håper det er greit?

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)