torsdag 5. juli 2012

Markedsvesker fra Sting & Ting!

Da jeg skulle stå og selge på marked i fjor lette jeg etter rumpetasker som kunne egne seg til å ha vekslepenger og slikt i, men fant ingen jeg syntes var fine. Da måtte jeg i gang med å sy selv, og kom frem til denne markedsvesken, som jeg ble veldig fornøyd med.


Jeg har fått mange komplimenter for markedsveskene mine på markedene jeg har stått på, og har nå sydd flere av samme type til butikken min, i håp om at andre også kan få glede av dem. :)
Trykk her for å komme til markedsveskene på Epla!


Med knyting i ryggen er den lett å justere og passer på alle. Selv har jeg hatt penger i de store rommene som har glidelås - lapper i det ene rommet og mynter i det andre, og i rommet på utsiden har det blitt plass til mobiltelefonen. Fungerer ypperlig! :)

Om noen ønsker seg en slik rumpetaske i andre stoffer - ta kontakt, så kan jeg ganske sikkert ordne det!

6 kommentarer:

 1. Yayyyy!!! De har jeg ventet på :-D
  Ønsker meg en i svart lin med Idas spesial-origami, men bestillinger er kjedelig, hehe. Skal se om jeg klarer å bestemme meg for en før alle forsvinner!

  SvarSlett
  Svar
  1. Svart lin med origami coming up!

   Slett
  2. Mottatt med stor glede :-D Du er så flink, den var rett og slett bare FIN! Og praktisk og god å ha på og og og... Nydelig! Tuuuuusen takk :-)

   Slett
 2. Åh, kjempesmart ide!!
  "Løper inn på epla for å se...."

  Sikler litt på de der ja...
  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Veldig kjekke messe-veske :O) Også så trasig at folk stjeler! Har opplevd det samme når veskene mine hang i en butikk. Ble skikkelig lei meg faktisk :O)
  (dritt-folk)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)