onsdag 4. juli 2012

Markedserfaringer

Takk til alle som har kommet med støttende kommentarer på det forrige innlegget, og er opprørt og indignerte på mine vegne. :) Fryktelig irriterende at slikt skjer, og jeg kan ikke annet enn å bli trist og lei meg over at noen stjeler det jeg bruker lang tid på å lage. Det er liksom et ekstra lavmål i å stjele håndlagde, unike ting - som naive meg trodde at folk ikke gjorde.. Da er jeg i alle fall mer forberedt til neste gang.


Men som sagt hadde jeg tenkt til å komme med noen hyggelige ord om markedet i Halden også! Det som reddet hele helgen var å stå ved siden av fine og hyggelige Mirjam H og Tupperware-Karianne. :) Ellers var det dårlig vær, lite folk, få markedsboder og dårlig underholdning. Det hadde nok blitt en del bedre om det var strålende vær, men jeg tror allikevel den typen marked som Mat- og trebåtfestivalen er, ikke passer meg helt på en prikk. Jeg ønsker meg en reprise av Eplas Julebasar; Fantastiske Eplaselgere med nydelige ting på alle kanter, masse folk og bra salg! Noen som vet om markeder av den sorten som arrangeres om sommeren? Jeg har lyst til å stå mer på marked, men trenger de rette rammene. Kanskje "Eplas sommermarked" hadde vært en fin ting å arrangere? :)

7 kommentarer:

 1. Tror du og produktene dine ville passet fint inn på Villvins Kunsthåndverksmarked i Risør. Se http://www.villvin.no/pages/marked/2. Men for å være utstiller på Villvin Kunsthåndverkmarked må du være organisert i Norske Kunsthåndverkere (NK). Vet ikke hva som kreves for å bli medlem der.

  SvarSlett
 2. Ser at medlemskap i NK krever kunstutdanning på masternivå ved en av landets kunsthøgskoler, eventuelt tilsvarende utdanning fra utlandet. Har du annen relevant utdanning og kan vise til kunstnerisk aktivitet og høyt faglig nivå, kan du søke om medlemskap i kategori 2.

  SvarSlett
 3. Jeg stemmer for eplamarked på sommeren :-D
  Sto nettopp på et "feilslått" marked selv (alt for lite og feil målgruppe, langt utenfor allfarvei), men liker markedslivet.
  Ang stjelingen er jeg som deg, hvor lavt kan man synke? Om de skal bruke kjolene på egne barn, hvilken samvittighet har de hver gang de ser kjolene? Eller hver gang noen kommenterer hvor fine de er? Makan :-(

  SvarSlett
 4. Nei og nei, så ille! Det er langt forbi frekt å stjele heilt unike kjoler. Antakelig eier de ikke mye samvittighet, men jeg håper de vil bli konfrontert med sitt gale forhold til ditt og sitt!

  Skal selvsagt reagere hvis jeg ser disse kjolene, men de befinner seg vel antakelig ikke i min landsdel.

  Det er alltid fortærende og uforståelig når en blir frastjålet noe, jeg husker jeg ikke fant min nye sykkel en morgen jeg skulle sykle hjem fra nattevakt - det tok litt tid før jeg skjønte den var stjålet og tenkte mye på det etterpå. Så jeg kan levende forestille meg hvor mye verre det er med noe en har brukt mye tid på!

  Lykke til videre med markeder!

  Mvh Rockefår-Elisabeth

  SvarSlett
 5. Utrolig frekt å stjele de kjolene, skikkelig lavmål... :(

  Men angående sommermarked så er i alle fall jeg med! Begynte å stå på marked nå i sommer, og trives veldig godt med det! :)

  SvarSlett
 6. Søte Ida :-) Du og Karianne reddet dagen min også! Jeg tror rett og slett vi bør være flere i samme kategori for å bli "synlige" på slike dager. Om ikke for noe annet, så for å ha en hyggelig dag rent sosialt. Mine produkter passer tydeligvis inn uansett, pengene sitter løst på romantiske menn utover kvelden... Men det var veldig mange som hadde vært der uten å se bodene våre - litt fordi de ikke forventer dem, tenker jeg.
  Eplas sommermarked jatakk!

  SvarSlett
 7. Så trist med kjolene. For en usedvanlig stygg ting å gjøre!! Kjolene var helskjønne, skikkelig leit!
  Sommermarked kunne jeg også tenke meg, var med på Epla sin julebasar- supert!

  Ha en aldeles strålende dag, hilsen Elin

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)