tirsdag 10. juli 2012

Den første damekjolen i butikken!

Omsider har jeg bestemt meg for å begynne og sy damekjoler til butikken min óg, etter å ha sydd 19(!!) kjoler til meg selv i samme modell. Jeg elsker passformen og snittet i kjolene, og bruker dem omtrent hele tiden.


Jeg elsker dette storblomstrete stoffet, og har vært så heldig å finne såpass at jeg kan lage flere kjoler av det enn den ene til meg selv!


Foreløpig lager jeg bare kjoler i str. Ida (dvs. small), og jeg innser at kundegruppen er ganske snever, med ETT stoffvalg i ÉN størrelse.. :p Håper på å kunne tilby både flere stoffer og størrelser etterhvert!

Trykk på bildene for å komme til kjolen på Epla. :)

16 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk! - Og det minner meg på at jeg skal blogge om den fine kjolen du har sydd til meg og. :)

   Slett
 2. fin! håper du klarer å lage flere størrelser etterhvert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Enig! Jeg skal ta meg selv i nakkeskinnet og lage flere størrelser ASAP! Om du har mål til meg til en tinekatrine-størrelse, prøver jeg meg gjerne på en som passer til deg. :)

   Slett
 3. Så fin! Nå fikk jeg både lyst på kjole og å lære å sy kjoler!

  SvarSlett
 4. Elsker fargene på denne kjolen! Nydelig. :)

  SvarSlett
 5. Hei, jeg oppdaget akkurat bloggen din via Epla :-) Så fine ting du har!! Jeg blir alltid imponert over folk som kan sy.
  -Monica
  mlle norvegienne
  Print & Moi

  SvarSlett
 6. jeg må påpeke at jeg syns du ligner på christina vukicevic, kjempefin med andre ord. :)

  SvarSlett
 7. Ja eg håper du vil etter hvert sy i flere str. Da vil eg gjerne ha en kjole ifra deg.

  SvarSlett
 8. Kjempefin kjole. Ja jeg skjønner det med passformen , den ser helt herlig ut. Soffet er også flott. ha en fin dag

  SvarSlett
 9. Så mye fint du lager,flink er du:)

  Nyt sommeren:)

  klem Linda:)

  SvarSlett
 10. nydelig kjole Ida!
  håper det kommer en Medium snart ;)

  SvarSlett
 11. Utrolig fin! Er det mulig å få den uten armer? Altså som en singlet med brede stropper? Isåfall vil jeg bestille en av kjolene dine fremover:) Jeg får ikke lov av meg selv å kjøpe nye klær i år, men du bruker jo loppis-stoff, og brukte klær får jeg kjøpe;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Hihi, fint resonnement for å "få lov til" å kjøpe kjole. ;) Jeg har ikke sydd noen ermeløse kjoler hittiil, fordi jeg selv ikke kler det så godt, men tror det skulle være ganske enkelt å justere litt på mønsteret og lage ermeløse også. :) Ville du hatt det stolblomstrede stoffet, i så fall? Og uten andre endringer?

   Slett
  2. Ikke sant;) Ja, resten av fasongen liker jeg veldig godt! Er bare mest glad i kjoler uten armer på meg selv. Jeg skal ikke bestille akkurat nå altså, så ikke regn det som en bestilling, ville bare vite om det var en mulighet. Skal i bryllup i midten av august og må tenke litt på om jeg trenger en ny kjole eller ikke:)

   Slett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)