onsdag 29. februar 2012

Tversoversløyfer

I dag ligger det tversoversløyfer på sybordet mitt! Jeg prøver meg frem med en del ulike fasonger og størrelser, som forhåpentlig vil resultere i noe stilig å kle opp reven min i. Kanskje det også blir et bestillingsprodukt i Eplabutikken etterhvert. Jeg har i alle fall nok av flotte ullstoffer å bruke til sløyfer nå, etter stoffsalget jeg var så heldig å komme over! :)


8 kommentarer:

 1. På God Morgen Norge idag sa en astrofysiker(?) at nye prosjekter osv som blir påbegynt på denne dagen ville bli stor suksess eller noe slikt så tror jeg må begynne ett par prosjekter her selv også jeg ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, fantastisk! :D Kanskje jeg må rase i vei med alle de andre prosjektene som svever rundt i hodet mitt også :P

   Slett
  2. Skader ikke å prøve ;)
   Er jo tross alt 4ÅR til nestegang! ;P

   Slett
 2. SOM jeg misunner deg det ull-kuppet :-D Poff - nå nå jeg på syrommet og starte noen suksessfulle saker!

  SvarSlett
 3. Heeiii... Jeg har akkurat lett og lett etter rutete ullstoffer. Hvor fant du dem? Er det et fortsatt pågående salg? (Eller ble det tomt etter deg?)
  Sløyfer er kult! Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var på Lillestrøm sysenter, og tilbudet varer ut februar - så det pågår vel et par timer til.. Da jeg forlot stedet var det mest nålestripete ullstoffer igjen. Må innrømme jeg forsynte meg grovt, uten tanke på etterfølgende kunder ;) Men du kunne jo ringe dit og forhøre deg? http://www.lillestromsysenter.com/

   Slett
 4. For en heldig rev som får sløyfe!

  SvarSlett
 5. Sikle, sikle, det var noen nydelige varp du har gjort. For en giod ide å lage tversoversløyfer :)

  SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)