fredag 3. februar 2012

Rydding

De siste ukene har jeg brukt mye tid på å rydde meg gjennom alt som har hopet seg opp gjennom årene. Med leiligheten min hører det til ikke mindre enn tre boder, som alle har vært stappfulle. Jeg har alltid hatt lett for å knytte meg til ting, og har hatt vanskelig for å kvitte meg med det. Når jeg nå går gjennom alt sammen, er det med nye øyne. Jeg har innsett noen ting:

- Selv om noe har vært fint, har det ikke noe å si når jeg ikke har brukt det på fem år (gjelder særlig om klær og sko).
- Det må ikke være noe galt med en ting for at man kan kvitte seg med den - det holder at man ikke bruker den eller ikke har plass.
- Selv om man tenker at man kan komme til å få bruk for noe i fremtiden, er det faktisk ikke grunn god nok til å samle på alt. Om huset blir for stappfullt og rotete, finner man dessuten ikke igjen det man skal ha om man skulle komme til å trenge det..
- Og siste men ikke minst - andre kan få glede av det :)

Til slutt må jeg presisere at jeg selvfølgelig ikke kaster alt jeg ikke skal ha lenger! Jeg har dedikert en hel bod til ting som skal til loppemarked, og håper inderlig et loppemarked i nærheten kan komme å hente når det begynner å bli sesong for det. Gleder meg veldig til å bare kunne peke inn i den STAPPFULLE boden og si "ta alt!" :D

6 kommentarer:

 1. er det plass til noen bøker på loppis-lageret?

  SvarSlett
 2. Vi har også fulle boder. Samlere begge vi voksne her, men må nok gjør noen grep snart. Det siste argumentet mitt for morsomme klær jeg har der nede er, at kanskje Frøya synes de er morsomme å bruke når hun blir eldre. Hun er 8 år nå...hehe.

  Imponerende at du har kommet igang og fått rensket opp!
  Det er det som er værst. Prosessen etter at man har fått ut fingern, går jo som regel greit...

  Siw

  SvarSlett
 3. Jeg hadde et lite aha-øyeblikk for litt siden da en blogger jeg følger tok bilde av noe hun ville gi bort. Da hun i tillegg skrev at hun likte (hva det nå enn var - jeg husker ikke ...), stusset jeg, men så tilføyde hun at hun ikke har plass til å eie alt som er fint.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, ja, man skulle tro det var åpenbart at man ikke trengte å eie alt som er fint, men jeg hadde også en aha-opplevelse da det gikk opp for meg :p

   Slett
 4. Heisann

  Skulle ikke tilfeldigvis ha noen eldre skinnsekker/skolesekker,eller kjenne noen som hadde noe slikt på lur.
  Bare og sende svar på mail:gmwow@live.no
  Takk for hjelpen :)

  Med Hilsen
  Gunnar Moseidjord

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann! Har dessverre ingen skinnsekker til overs.

   Slett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)