tirsdag 1. april 2014

Kommode i hylle

Jeg er som dere kanskje har fått med dere veldig glad i Billyhyller! Har nå 11 høye og 4 lave Billyhyller nede på systua. Det fungerer veldig bra på stoffveggen, som består av de 11 høye hyllene. Men på den andre siden, under vinduene, har jeg lave hyller med masse småting i, som jeg har irritert meg over at ser litt rotete ut. Og omtrent alle oppbevaringsbokser jeg har funnet, er litt for dype for disse hyllene, så de blir stikkende utenfor kanten.


Her om dagen fant jeg noen praktfulle trekasser på Søstrene Grene! De har perfekt dybde for Billyhyllene, og er romslige og fine. (Søstrene Grene, altså! De gjør så mye riktig at det nesten er litt irriterende. Jeg vil jo egentlig finne alle sånne skatter på loppemarkeder og sånn. :p)


Jeg har skrudd i en knott i hver kasse, slik at det nå blir omtrent som en kommode i hyllene her. Må definitivt tilbake og kjøpe flere! :)

Knottene er fra Sweet mix creations på Etsy.

2 kommentarer:

  1. Så smart. Tror jammen du må komme å rydde syrommet mitt også jeg:-) det ser for tiden ut som om det har vært innbrudd der,men dessverre, det er bare meg selv som har rotet det til.....og dermed ingen å "skylde" på:-) Ha en kjempefin dag. Jeg koser meg videre på bloggen din:-)

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)