mandag 24. mars 2014

Kunst og musikk

Vi har kjøpt oss flygel! Åh, jeg elsker det! :) Det er bare mannen som spiller, men jeg koser meg mer enn nok med å høre på.


Det er et flygel fra 1920, litt gammelt og slitt, men med nydelig klang. Også er det et flott møbel syns jeg.


Pianokrakken fulgte med på kjøpet, og det første mannen sa da den kom i hus var "kan du trekke om den?". Så allerede første kvelden her gikk den fra å være ganske nedslitt og ikke så pen, til å få et nytt trekk i grå ulltweed, samt litt mer polstring.


Vi har også fått hengt opp de nye bildene på veggen bak flygelet. Det er trykk fra den amerikanske kunstneren Jahna Vashti, som har butikk på Etsy. En bildeserie med de samme dyrene i fire årstider. Er de ikke søte? :) Rammene er fra Mesterrammer.


Det var noe veldig fint med å få opp bildene. Til nå har det jo vært (for det meste) beboelig her, med de mest nødvendige møblene, men vi har liksom ikke fått gjort det koselig her ennå. Alt er fremdeles under oppussing, og nips, ekstramøbler og tekstiler er fremdeles stuet vekk. Men så kom bildene og flygelet opp, og det ble med ett mer hjemmekoselig her. Vi har fortsatt et stykke igjen, men vi kommer dit...

2 kommentarer:

  1. De bildene har jeg sett flere har fått sansen for :), kjempeherlig, og flygelet er vidunderlig, hadde alle kunne hatt et sånt å ta bilde av... :), ha en fin uke!

    SvarSlett

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)