søndag 13. april 2014

Nye Majakjoler!

Endelig! De siste dagene har jeg holdt på masse nede på hobbyrommet, og lagt ut helt nye Majakjoler, i stoffer jeg ikke har sydd av før. Dette er faktisk de første nye kjolene jeg legger ut i butikken min på nesten et år. Alle kjolene kan fås i alle størrelser, og sys når bestillingen kommer inn. (Eller, alle de nye er i str. 1-2 år, så den størrelsen har jeg "på lager" og sender umiddelbart, men jeg har bestemt meg for å ikke skille på størrelser som kan bestilles eller kjoler som er ferdig lenger i produktinformasjonen. Mye greiere å forholde seg til at alt kan bestilles i alle størrelser. :)

Dunderklumpen-stoffet har nå blitt til Majakjole:

http://epla.no/handlaget/produkter/703353/

Dette er kanskje min favoritt. Den er så koselig, med glade, søte barn som er gode venner. :)

http://epla.no/handlaget/produkter/703357/

Det som forresten gjorde at jeg begynte med å sy Majakjoler på bestilling også for noen år siden, var at jeg gjorde en feil i produktteksten på en kjole. Jeg skulle legge ut en kjole i str. 2-4 år, men la den ut som str. 1-2 år i stedet. Da jeg fikk bestilling på den og så at kjolen ikke stemte med størrelsen i produktinformasjonen, fikk jeg først helt panikk og ble ganske fortvilet. Så lette jeg frem stoffene jeg hadde brukt og pustet lettet ut over at jeg hadde nok til å sy en ny kjole, helt lik den i produktoppføringen. Så innså jeg at dette kan jeg jo egentlig gjøre med flere kjoler! Veldig greit å legge ut kjoler som sys på bestilling. Litt mindre jobb med bilder og slikt for meg, og mye større utvalg for kundene.

Og så har jeg laget noen uten figurer, som bare har fine blomster/blader og farger, som denne grønne:

http://epla.no/handlaget/produkter/703355/

Dette er bare 3 av 8 splitter nye, i tillegg til 17 kjoler jeg har sydd tidligere, og har mulighet til å sy flere av. Det er lett å se hvilke som er nye og hvilke som har ligget ute før - ny bakgrunn!

Det gamle skapet jeg har tatt bilder på før står alt for mørkt til nå, til at det egner seg for fotobakgrunn, så jeg måtte på leting etter ny bakgrunn. Etter en rundtur runt i huset endte jeg opp på pipa. Veldig fornøyd med det. Liker at det er litt farge og tekstur i den, samtidig som den er veldig nøytral.


 Klikk på bildene for å komme til kjolene på Epla.

4 kommentarer:

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)